GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ξυρίστηκε για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια - Δεν τον γνώρισε ούτε ο πατέρας του (+ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τις αντιδράσεις των πιο κοντινών ανθρώπων ενός 44χρονου, που είχε "τσακωθεί" με τα ξυραφάκια για περισσότερα από δέκα ...

Δείτε τις αντιδράσεις των πιο κοντινών ανθρώπων ενός 44χρονου, που είχε "τσακωθεί" με τα ξυραφάκια για περισσότερα από δέκα χρόνια, σε ένα βίντεο αστείο και συγκινητικό

Ο 44χρονος Amit δεν είχε ξυρίσει την πλούσια γενειάδα του τα τελευταία 14 χρόνια. Η γυναίκα του δεν τον είχε δει ποτέ ξυρισμένο, το ίδιο και τα παιδιά του, ενώ η μητέρα του, η δίδυμη αδελφή του και ο πατέρας του είχαν ξεχάσει τη μορφή του. Το ίδιο και... ο ίδιος!

Ο Amit πήρε την απόφαση να ξυριστεί, στο πλαίσιο διαφήμισης - μίνι ντοκιμαντέρ της εταιρείας Super - Pharm, πρωταγωνιστώντας σε ένα τρίλεπτο βίντεο δια χειρός της ισραηλινής εταιρείας BBR Saatchi & Saatchi.

Μετά την αλλαγή, συναντήθηκε με τους αγαπημένους του, κάποιοι από τους οποίους δυσκολεύτηκαν να τον γνωρίσουν. Ένας από αυτούς ήταν και ο πατέρας του, που πέρασε από μπορστά του και τον προσπέρασε, ενώ άνοιξε μαζί του κουβέντα για λίγο, πριν συνειδητοποιήσει ότι μιλάει με τον γιο του.

Η κορούλα του είπε πως μοιάζει με έναν άλλον μπαμπά, ενώ η γυναίκα του, κοιτάζοντάς τον ένιωσε ότι τον απατάει με άλλον άνδρα.

Ο ίδιος απολαμβάνει την αίσθηση του αέρα στο πρόσωπό του και κάνει λόγο για "ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του".