GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τροχαίο έξω από τα Άβδηρα! Ι.Χ. βγήκε από τον δρόμο και ανετράπη – Τραυματίστηκαν 3 άτομα

-Αργά το βράδυ της Κυριακής το ατύχημα λίγο μετά τον οικισμό των Αβδήρων με κατεύθυνση την Ξάνθη  Τροχαίο ατύχημα με ανατροπή ενός Ι.Χ...

-Αργά το βράδυ της Κυριακής το ατύχημα λίγο μετά τον οικισμό των Αβδήρων με κατεύθυνση την Ξάνθη 

Τροχαίο ατύχημα με ανατροπή ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής στην Επαρχιακή Οδό Αβδήρων-Ξάνθης. 

Ι.Χ. αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρίσκονταν 3 άτομα, δύο άντρες και μια γυναίκα, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, λίγο μετά τις 23.00 το βράδυ εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά οι επιβαίνοντες σε αυτό. 

Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο έξω από τον οικισμό των Αβδήρων, με κατεύθυνση την Ξάνθη ενώ για το συμβάν ενημερώθηκε η Αστυνομία, δυνάμεις της οποίας βρίσκονταν ήδη στην περιοχή, μιας και ήταν σε εξέλιξη μουσικές εκδηλώσεις για τα Δημοκρίτεια. 

Ένα όχημα της Αστυνομίας βρέθηκε στην περιοχή, ρυθμίζοντας την κυκλοφορία των οχημάτων ενώ Αστυνομικοί που βρίσκονταν μέσα στην οικισμό των Αβδήρων ενημέρωναν τους διερχόμενους οδηγούς για το τροχαίο ατύχημα ώστε να είναι πιο προσεκτικοί. 

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Νοσοκομείο ενώ κλήθηκε και η οδική βοήθεια για την απομάκρυνση του Ι.Χ. από τον δρόμο.