GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Θανατηφόρο τροχαίο στον Έβρο! Ανετράπη Ι.Χ. με 12 μετανάστες – Το έσκασε ο διακινητής

Την Δευτέρα 29-6-2015 το βράδυ, στην Επαρχιακή Οδό Δαδιάς – Σουφλίου Έβρου, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με βουλγάρικες πινακίδες, που οδηγούσ...

Την Δευτέρα 29-6-2015 το βράδυ, στην Επαρχιακή Οδό Δαδιάς – Σουφλίου Έβρου, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με βουλγάρικες πινακίδες, που οδηγούσε άγνωστο μέχρι στιγμής άτομο και στο οποίο επέβαιναν ακόμη δώδεκα (12) μη νόμιμοι μετανάστες, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη σε παρακείμενο χωράφι. 

Αποτέλεσμα της ανατροπής ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα ένας (1) από τους επιβαίνοντες, ενήλικας άνδρας, υπήκοος Ιράκ. Οι υπόλοιποι επτά (7) ενήλικες και τέσσερις (4) ανήλικοι, υπήκοοι Συρίας και Ιράκ, που επέβαιναν στο όχημα, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, όπου οκτώ από αυτούς εξήλθαν την 30-6-2015, ενώ οι άλλοι τρεις (ενήλικες άνδρες) παρέμειναν για περαιτέρω νοσηλεία. 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η αστυνομική έρευνα από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να εξακριβωθεί η ταυτότητα του οδηγού, που εγκατέλειψε το όχημα μετά το ατύχημα, με το οποίο όπως προέκυψε, προωθούσε, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας τους δώδεκα (12) μη νόμιμους μετανάστες.