GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Θανατηφόρο τροχαίο στην Ξάνθη – Γυναίκα παρασύρθηκε από νταλίκα στη διασταύρωση του Κουτσού

-Δεν δουλεύουν τα φανάρια και δεν υπάρχει ορατότητα στην περιοχή  -Πλαγιομετωπική σύγκρουση το πρωί της Παρασκευής με έναν θανάσιμο τρα...

-Δεν δουλεύουν τα φανάρια και δεν υπάρχει ορατότητα στην περιοχή 
-Πλαγιομετωπική σύγκρουση το πρωί της Παρασκευής με έναν θανάσιμο τραυματισμό 

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 40 ετών γυναίκα από την Συδινή της Ξάνθης το πρωί της Παρασκευής όταν παρασύρθηκε από νταλίκα στην διασταύρωση του Κουτσού. 

Η άτυχη γυναίκα λίγο μετά τις 10.00 το πρωί στην προσπάθεια της να διασχίσει με το μηχανάκι της την διασταύρωση από το Κουτσό με κατεύθυνση την Συδινή, παρασύρθηκε από Τούρκικη νταλίκα που διέσχιζε την Επαρχιακή Οδό Ξάνθης – Π. Λάγος. Η πλαγιομετωπική σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα η ίδια. 

Ο 51χρονος οδηγός της νταλίκας επιχείρησε να ακινητοποιήσει το όχημά του, με ορατά τα φρεναρίσματα στην άσφαλτο για αρκετά μέτρα, ωστόσο η σύγκρουση δεν αποφεύχθη τελικώς. 

Άξιο αναφοράς το γεγονός πως στην περιοχή οι φωτεινοί σηματοδότες δεν λειτουργούν, ενώ υπάρχουν και πρόβλημα με την ορατότητα των οδηγών που επιχειρούν να διασχίσουν τον δρόμο. 

3 άνθρωποι έχασαν την ζωή
τους τον Ιούνιο στην ΑΜΘ
Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται αντίστοιχο δυστύχημα στην Ε.Ο. Ξάνθης – Κομοτηνής με την εμπλοκή φορτηγών τα οποία συνεχίζουν να κάνουν χρήση του εν λόγω δρόμου για να αποφύγουν την καταβολή διοδίων μέσω της Εγνατίας Οδού. Κάτι άλλωστε που έχει επισημανθεί ουκ ολίγες φορές και στο παρελθόν, ενώ δυστυχώς για ακόμη μια φορά η άσφαλτος βάφεται με αίμα. 

Για τις συνθήκες και τα αίτια κάτω από τα οποία σημειώθηκε το ατύχημα διενεργείται προανάκριση. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Ξάνθης ενώ στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε η Αστυνομία.

Τι αναφέρει η Αστυνομία:
Την Παρασκευή (3-7-2015) το πρωί, στην Εθνική Οδό Ξάνθης – Πόρτο Λάγους,  Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο (ρυμουλκό με επικαθήμενο) που οδηγούσε 51χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Τουρκίας, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με δίκυκλη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε 40χρονη ημεδαπή.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματισθεί θανάσιμα η 40χρονη, η οποία μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.
  
Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)