GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στην Αλεξανδρούπολη το Μεσογειακό Κύπελλο Κολύμβησης

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με την COMEN και την ΚΟΕ διοργανώνουν στην Αλεξανδρούπολη ακόμη ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός. Το 21ο ...

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με την COMEN και την ΚΟΕ διοργανώνουν στην Αλεξανδρούπολη ακόμη ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός. Το 21ο Μεσογειακό Κύπελλο Κολύμβησης που θα διεξαχθεί το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Ιουλίου 2015 στο νέο Κλειστό Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης.

Η Αλεξανδρούπολη καλωσορίζει με ιδιαίτερη τιμή 200 κορυφαίους αθλητές ηλικίας από 13 έως 16 ετών καθώς και τους συνοδούς τους από 12 χώρες. Βέλγιο, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Κύπρος, Γαλλία, Αίγυπτος, Ισραήλ, Τυνησία, Τουρκία, Μαρόκο, Ιταλία και Ελλάδα.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το πρωί του Σαββάτου 4 Ιουλίου στις 10:00 ενώ η επίσημη τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα στις 17:00. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ο Δήμος ενισχύοντας την προσπάθεια ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού, έχει εξασφαλίσει τις κατάλληλες υποδομές ώστε να πραγματοποιηθεί με επιτυχία τόσο αυτή, όσο και αντίστοιχες αθλητικές διοργανώσεις στο μέλλον.

Επιπλέον όλοι εμείς οι κάτοικοι αυτής πόλης πρέπει να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε όλοι όσοι θα επισκεφθούν την Αλεξανδρούπολη και συμμετάσχουν σε αυτή τη διοργάνωση να αισθανθούν σαν στο σπίτι τους, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος.