GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Στην Ορεστιάδα ο Ίσακσον

Η Ορεστιάδα ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιόχαν Ίσακσον στον πάγκο της ομάδας βόλεϊ των ανδρών. Τον νέο της προπονητή βρήκε η ομάδα της...

Η Ορεστιάδα ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιόχαν Ίσακσον στον πάγκο της ομάδας βόλεϊ των ανδρών.

Τον νέο της προπονητή βρήκε η ομάδα της Ορεστιάδας αφού ο Γιόχαν Ίσακσον θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας την επόμενη περίοδο. Ο 52χρονος προπονητής της Εθνικής ομάδας της Σουηδίας θα έρθει για δεύτερη φορά στη χώρα μας. Η πρώτη ήταν τη σεζόν 2007-08 όταν και έκατσε στον πάγκο του Ηρακλή μαζί με τον Γιάννη Καλμαζίδη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Μπορεί οι περισσότερες ομάδες της χώρας ( ανεξάρτητα από το άθλημα ) λόγω των εξελίξεων να τηρούν αναγκαστική στάση αναμονής μην μπορώντας να ολοκληρώσουν τις μεταγραφές που θα ήθελαν, αλλά  ο Α.Ο.Ορεστιάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας του στον  Johan Isaccson, Ο 52χρονος εκλέκτορας της Εθνικής Σουηδίας είναι ένας τεχνικός εγνωσμένης αξίας και αποτελεί επιτυχία για την ομάδα η συνεργασία μαζί του.

Μια  κίνηση η οποία βάζει τις βάσεις για μια σοβαρή  χρονιά για τους πράσινους, που πλέον δεν είναι η νεοφερμένη ομάδα στην κατηγορία αλλά η ομάδα που πρεσβεύει μια πόλη που ζει για το άθλημα. Γίνεται επομένως εύκολα αντιληπτό  ότι έχει υποχρέωση να θέτει  πάντα σαν στόχο μια αξιοπρεπή πορεία στην οποία να μπορεί   να κοιτάξει στα μάτια κάθε αντίπαλο  και να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα  ειδικά στο «Νίκος Σαμαράς».

Ο Johan Isaccson έρχεται για δεύτερη φορά στην χώρα μας έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα το 2007-2008 με τον Ηρακλή σαν βοηθός του Γιάννη Καλμαζίδη. Είναι προπονητής της Εθνικής Σουηδίας από το 2005 μέχρι και σήμερα, ενώ το 2013 αντιμετώπισε την Εθνική μας ομάδα σε προκριματικούς αγώνες για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Σαν αθλητής έχει 300 συμμετοχές με την Εθνική Σουηδίας ενώ αγωνίστηκε σε Γαλλία,Γερμανία και Τουρκία.  Ο νέος προπονητής θα βρεθεί στην χώρα μας στα μέσα Αυγούστου για να παρουσιαστεί και επίσημα από την διοίκηση της ομάδας ενώ πλέον σε πρώτο πλάνο μπαίνει ο σχεδιασμός της ομάδας όπου δεν αποκλείονται και εκεί σύντομα οι ανακοινώσεις".