GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Παίρνει Έλτον Ντα Σίλβα η SKODA Ξάνθη - Το απόγευμα της Δευτέρας η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας

Το απόγευμα της Δευτέρας στο ξενοδοχείο στο Le Chalet, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της SKODA Ξάνθης, ενόψει της έναρξης της νέας ...

Το απόγευμα της Δευτέρας στο ξενοδοχείο στο Le Chalet, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της SKODA Ξάνθης, ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές και προσωπικό αναφέρθηκαν στο ξεκίνημα της νέας περιόδου και την προετοιμασία που θα ακολουθήσει. 

Ο Γιώργος Κασναφέρης παρέδωσε τον εσωτερικό κανονισμό στους ποδοσφαιριστές και το πρόγραμμα προπονήσεων των πρώτων ημερών. 

Στη συνέχεια, ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στους ποδοσφαιριστές τόσο για την σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν δύο μήνες, όσο και τη νέα περίοδο. 

Το πρωί της Δευτέρας, οι παίκτες είχαν προλάβει να περάσουν από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις. 

Παίρνει Ελτον 
Το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα της Ξάνθης φαίνεται πως θα είναι ο Έλτον Ντα Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος μέσος περιμένει ένα έγγραφο από τη χώρα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Σκόντα. Μάλιστα, ήδη βρίσκεται στην ακριτική πόλη και θα λάβει κανονικά μέρος στην πρώτη προπόνηση του συλλόγου της Θράκης.

Ο Έλτον Τσαρλς Φιγκεϊρέντο Ντα Σίλβα γεννήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου 1986 στην πόλη Κουϊαμπά της Βραζιλιάνος, έχει ύψος 1,78μ. και αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος. Έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της χώρας του, μεταξύ των οποίων οι Βιτόρια και Σάντα Κρουζ.

Το 2013 πήγε στην Ντιναμό Βουκουρεστίου, όπου τότε προπονητής ήταν ο νυν της Ξάνθης, Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο μετακόμισε στην Κύπρο για λογαριασμό του Απόλλων Λεμεσού. Έχει μετρήσει 41 συμμετοχές, 2 γκολ και 2 ασίστ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο της Ρουμανίας, ενώ στην Κύπρο πέρασε και... δεν ακούμπησε.
(skodaxanthifc.gr / filathlos.gr)