GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συνεχίζεται η ταλαιπωρία των ηλικιωμένων στην Ξάνθη – Παρέμβαση για την 12 Αποστόλων

Από την στήλη ο Αδιάκριτος  Η ταλαιπωρία των ηλικιωμένων συνταξιούχων της Ξάνθης που συνωστίζονται στις ουρές έξω από τις τράπεζες της...

Από την στήλη ο Αδιάκριτος 

Η ταλαιπωρία των ηλικιωμένων συνταξιούχων της Ξάνθης που συνωστίζονται στις ουρές έξω από τις τράπεζες της πόλης συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Το πρωί της Τετάρτης μετά και την ανακοίνωση από πλευράς της Κυβέρνησης πως μπορούν οι συνταξιούχοι να λάβουν ακόμη 120 ευρώ από τις συντάξεις τους, σχηματίστηκαν και πάλι μεγάλες ουρές έξω από τις Τράπεζες που άνοιξαν για αυτό τον σκοπό. Για ακόμη μια φορά η ταλαιπωρία χτύπησε κόκκινο στην Τράπεζα Πειραιώς και την Εθνική, όπου άλλωστε συγκεντρώνονται κάθε φορά οι περισσότεροι ηλικιωμένοι. 
.......

Η κατάσταση στα ΑΤΜ της πόλης έχει αλλάξει αισθητά το τελευταίο διάστημα, μιας και οι ουρές πανικού των πρώτων ημερών, αμέσως μετά την εξαγγελία του Δημοψηφίσματος, έχουν εξαφανιστεί ενώ στην θέση τους συναντά κανείς μια συνεχή “ροή” πολιτών, που αναμένει καρτερικά για να βγάλει τα 60, που έγιναν 50, ευρώ. Οι στιγμές έντασης ωστόσο δεν λείπουν καθώς όταν κάποιος καθυστερεί, είτε επειδή πραγματοποιεί αναλήψεις από πολλές κάρτες είτε για άλλους λόγους, ξεσπούν οι... καθιερωμένοι καυγάδες που σίγουρα μόνο πρωτόγνωροι δεν είναι για την περιοχή. 
.......

Το τελευταίο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στη συμβολή των οδών 12 Αποστόλων και Βουλγαροκτόνου, το μεσημέρι της Τετάρτης, επανέφερε για ακόμη μια φορά στο προσκήνιο το μείζον πρόβλημα που υπάρχει στην περιοχή και προκαλεί πολλά ατυχήματα. Δυστυχώς μέχρι και σήμερα δεν έχει βρεθεί λύση ώστε να περιοριστούν τα τροχαία στο σημείο, με τους κατοίκους της περιοχής να επισημαίνουν πως χρειάζεται άμεση παρέμβαση, κάτι άλλωστε που έχει επισημανθεί ουκ ολίγες φορές. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για την διασταύρωση αμέσως μετά τις γραμμές του ΟΣΕ στην Ε.Ο. Ξάνθης-Πετεινού, όπου έχουν καταγραφεί εξίσου σοβαρά και πολλά ατυχήματα.
.......
Από την στήλη ο Αδιάκριτος 
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)