GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


"Ψαλίδι" στην αποκομιδή των απορριμμάτων στην Καβάλα - Έκκληση του Δήμου για λιγότερα σκουπίδια

Έκκληση για περιορισμό των απορριμμάτων απευθύνει στους πολίτες, για ακόμη μια φορά ο Δήμος Καβάλας, διευκρινίζοντας πως λόγω της παρούσας...

Έκκληση για περιορισμό των απορριμμάτων απευθύνει στους πολίτες, για ακόμη μια φορά ο Δήμος Καβάλας, διευκρινίζοντας πως λόγω της παρούσας οικονομικής συγκυρίας τα δρομολόγια της αποκομιδής έχουν περιοριστεί σημαντικά. 

Από την Αντιδημαρχία Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καβάλας υπενθυμίζεται ότι λόγω των δυσχερειών που προέκυψαν, σε ότι αφορά την προμήθεια των αναγκαίων ποσοτήτων καυσίμων για τη συνήθη κίνηση των υπηρεσιακών οχημάτων του Δήμου (απορριμματοφόρα, φορτηγά κ.α.) η Υπηρεσία Καθαριότητας της Διεύθυνσης Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καβάλας θα προβεί σε αναγκαστικό περιορισμό των δρομολογίων των απορριμματοφόρων. 

Ειδικότερα:
- Η αποκομιδή των απορριμμάτων στις ανατολικές συνοικίες της πόλης θα γίνεται Τρίτη και Σάββατο.
- Η αποκομιδή των απορριμμάτων στις δυτικές συνοικίες της πόλης θα γίνεται Δευτέρα και Παρασκευή.
- Η αποκομιδή των απορριμμάτων στα Τοπικά Διαμερίσματα του Δήμου Καβάλας θα γίνεται μόνο μια φορά την εβδομάδα.
- Καθημερινά θα γίνεται η αποκομιδή των απορριμμάτων στον κεντρικό τομέα της πόλης.

Η Διεύθυνση Ποιότητας Ζωής απευθύνει έκκληση στους δημότες να περιορίσουν την εναπόθεση μεγάλων αντικειμένων στους κοινόχρηστους χώρους και απορριμμάτων στους κάδους αποκομιδής και ας τα κρατήσουν στους ιδιωτικούς τους χώρους. Προκειμένου η αποκομιδή τους να γίνεται διαδοχικά και με όλα τα απαραίτητα μέτρα που απαιτούνται ώστε να αποφευχθεί το ξεχείλισμα των κάδων και η διασπορά των απορριμμάτων στους δρόμους.

Ο Δήμος Καβάλας, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για επίλυση των προβλημάτων και ζητείται η κατανόηση των δημοτών για την ενδεχόμενη ταλαιπωρία τους όπως επίσης η συνεργασία τους μέχρι την ομαλοποίηση της κατάστασης, αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση.