GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Πρώτο θέμα στα Βουλγαρικά ΜΜΕ τα ρεπορτάζ του ThrakiToday.com

Την ειδησεογραφία του ThrakiToday.com αναπαράγουν πλέον, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, τα ΜΜΕ της γειτονικής Βουλγαρίας .  Πρόκειται ...

Την ειδησεογραφία του ThrakiToday.com αναπαράγουν πλέον, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, τα ΜΜΕ της γειτονικής Βουλγαρίας

Πρόκειται για τα πρωτογενή ρεπορτάζ της δημοσιογραφικής ομάδας του ThrakiToday.com τα οποία αφορούν κυρίως θέματα τουρισμού αλλά και την εν γένει παρουσία και δράση των επισκεπτών από την Βουλγαρία στην περιοχή. 

ΜΜΕ της γειτονικής χώρας μεταφράζουν στα Βουλγάρικα τα ρεπορτάζ και τα μεταφέρουν στους αναγνώστες – τηλεθεατές τους. 

Η ειδησεογραφία του ThrakiToday.com άλλωστε τα τελευταία χρόνια μονοπωλεί το ενδιαφέρον του συνόλου των ελληνικών ΜΜΕ, ενώ όπως είναι φυσικό κεντρίζει τα βλέμματα και του διεθνή Τύπου, τόσο σε ομογενειακά sites όσο και σε ιστοσελίδες άλλων χωρών. 

Πρόσφατα ρεπορτάζ του ThrakiToday.com με θέμα τους κατασκηνωτές από την γειτονική Βουλγαρία που έστησαν, χωρίς να επιτρέπεται, σκηνές στην παραλία του Μυρωδάτου, με αποτέλεσμα να παρέμβει ακόμη και η Αστυνομία για την απομάκρυνσή τους, μεταφράστηκε στα Βουλγάρικα και αποτέλεσε πρώτο θέμα συζήτησης σε ΜΜΕ της Βουλγαρίας. 

Η δημοσιογραφικά ομάδα του ThrakiToday.com συνεχίζει με τον ίδιο σεβασμό αλλά και πάθος την δημοσιογραφική κάλυψη της καθημερινότητας στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης και της Περιφέρειας ΑΜΘ, ενώ ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη ο προγραμματισμός για μια σειρά από αλλαγές για την ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση του τελικού αποτελέσματος που φτάνει στο αναγνωστικό μας κοινό.