GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πρωτιές με άρωμα Ξάνθης στο Πρωτάθλημα Βετεράνων Αντιπτέρισης – Ραντεβού τον Σεπτέμβρη

Αθλητές του Γ.Α.Σ. ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ συμμετείχαν για πρώτη φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Αντιπτέρισης. Οι αγώνες του Πρωταθλήματος...

Αθλητές του Γ.Α.Σ. ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ συμμετείχαν για πρώτη φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Αντιπτέρισης. Οι αγώνες του Πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκαν στο Κλειστό γυμναστήριο Εξαρχείων (Λόφος  Στρέφη) στην Αθήνα το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Ιουνίου 2015. 

Στους αγώνες συμμετείχαν άνδρες και γυναίκες άνω των 35 ετών και σε όλα τα είδη παιχνιδιού (Απλό Ανδρών, Απλό Γυναικών, Διπλό Ανδρών, Διπλό  Γυναικών, Διπλό Μικτό). 

Μάλιστα μεταξύ των εκπροσώπων της ομάδας μας οι συμμετέχουσες αθλήτριες Τσακουρίδου Πόπη και Χατζηπροκοπίου Κική κατάφεραν να διακριθούν και να επιστρέψουν με το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό γυναικών, στην πρώτη  τους παρουσία σε αυτούς τους αγώνες! Επιπλέον, στους αγώνες συμμετείχαν και οι αθλητές από την Κομοτηνή (Δημοκρίτειο Α.Σ.) Γεωργιάδης Αλκιβιάδης και Κέκκερης Ανδρέας αλλά και ο προπονητής αντιπτέρισης Ιορδάνου Μπάμπης.

Με τη συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε η αγωνιστική χρονιά για το τμήμα αντιπτέρισης του Γ.Α.Σ. ΑΡΙΩΝ Ξάνθης με τον καλύτερο τρόπο. 

Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς στις προπονήσεις, που πραγματοποιήθηκαν στο 3ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης, είδαμε με περηφάνια και ικανοποίηση να έρχονται σε επαφή με το άθλημα πολλά καινούργια παιδιά αλλά και ενήλικες να συμμετέχουν και να δοκιμάζουν τη χαρά του να παίζει κάποιος αντιπτέριση. 

Μάλιστα πέραν των προπονήσεων, κατά τη διάρκεια της χρονιάς υπήρξαν συμμετοχές και διακρίσεις των αθλητών του ΓΑΣ Αρίων Ξάνθης σε επίσημους αγώνες αντιπτέρισης σε περιφερειακό, πανελλήνιο αλλά και σε διεθνές επίπεδο. 

Τέλος, μεγάλης σημασίας ήταν η συμμετοχή του τμήματος αντιπτέρισης για πρώτη φορά σε διεθνείς αγώνες.

Κλείνοντας, αξίζουν συγχαρητήρια και ευχαριστίες σε όλους, μικρούς και μεγάλους φίλους για τη συμμετοχή τους, την υποστήριξη και συμβολή στην ομάδα αντιπτέρισης της Ξάνθης. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τη διεύθυνση του 3ου Γενικού Λυκείου Ξάνθης για τη φετινή συνεργασία που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στις φετινές μας επιτυχίες.

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και ανανεώνουμε το ραντεβού για τον Σεπτέμβριο στην Ξάνθη!