GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πυρκαγιά σε ελαιώνα στην Παλιά Χρύσα! Κάηκαν 3,5 στρέμματα – Συναγερμός στην Πυροσβεστική

-Έσπευσαν άμεσα 3 οχήματα με πυροσβέστες και έσβησαν την φωτιά μέσα σε λίγα λεπτά -Πανικοβλήθηκαν οι κάτοικοι της περιοχής που έβλεπαν τ...

-Έσπευσαν άμεσα 3 οχήματα με πυροσβέστες και έσβησαν την φωτιά μέσα σε λίγα λεπτά
-Πανικοβλήθηκαν οι κάτοικοι της περιοχής που έβλεπαν τους καπνούς και κάλεσαν στην Π.Υ. 

Πυρκαγιά σε περιφραγμένο ελαιώνα στην Παλιά Χρύσα της Ξάνθης ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία. 

2 πλήρως επανδρωμένα οχήματα της Π.Υ. Ξάνθης καθώς και 1 από την Β.Ι.Π.Ε. Π.Υ. Ξάνθης έσπευσαν στην περιοχή, με τους πυροσβέστες μέσα σε περίπου μισή ώρα να θέτουν υπό πλήρη έλεγχο τη φωτιά και να την σβήσουν, πριν αυτή επεκταθεί σε κατοικίες που βρίσκονταν σε απόσταση αναπνοής. 

Από τις φλόγες κάηκαν 3,5 στρέμματα γης, με χαμηλή βλάστηση και ελιές, ενώ στο σημείο της Πυρκαγιάς όταν κατέφτασαν τα Πυροσβεστική οχήματα δεν υπήρχε κανείς. 

Η Πυροσβεστική κινητοποιήθηκε μετά από κλήσεις κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι αντικρίζοντας τους πυκνούς καπνούς αλλά και τις φλόγες, πανικοβλήθηκαν. Η έγκαιρη επέμβαση των Πυροσβεστών απέτρεψε τα χειρότερα, ενώ διενεργείται προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε η πυρκαγιά. 

Δεν αποκλείεται κάποιος να έκαψε χόρτα και να τα εγκατέλειψε, με αποτέλεσμα η φωτιά να εξαπλωθεί.