GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ξεκίνησε η διάθεση των δελτίων του ΟΓΑ - Κοινωνικός τουρισμός και δωρεάν βιβλία στους δικαιούχους

Η χορήγηση δελτίων στους κληρωθέντες για τα προγράμματα παροχών του ΟΓΑ/ΛΑΕ, έτους 2015, ξεκίνησε την Τρίτη 14-7-2015. Οι ασφαλισμένοι και...

Η χορήγηση δελτίων στους κληρωθέντες για τα προγράμματα παροχών του ΟΓΑ/ΛΑΕ, έτους 2015, ξεκίνησε την Τρίτη 14-7-2015. Οι ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι του ΟΓΑ που υπέβαλαν Αίτηση Συμμετοχής στα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας, μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της κλήρωσης και από την ιστοσελίδα του ΟΓΑ, www.oga.gr (επιλογή: Κληρωθέντες Δικαιούχοι), και να λάβουν τα Δελτία τους από τα ΚΕΠ όλης της χώρας και όχι απαραίτητα από το ΚΕΠ, στο οποίο υπέβαλαν την αίτηση. 

Τα ΚΕΠ χορηγούν δελτία για τα ακόλουθα προγράμματα: 
α) Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού, διάρκειας από 14-7-2015 έως 15-5-2016 : Δελτία Κοινωνικού Τουρισμού. 

β) Πρόγραμμα Ιαματικού Τουρισμού, διάρκειας από 14-7-2015 έως 15-5-2016 μόνο για διαμονή, και δωρεάν λούσεις από 14-7-2015 έως 31-12-2015: Δελτία Ιαματικού Τουρισμού. 

Για να παραλάβουν τα δελτία τους οι κληρωθέντες δικαιούχοι των παραπάνω προγραμμάτων (α,β), θα πρέπει να προβούν προηγουμένως στα ακόλουθα βήματα:
1) να κάνουν έγκαιρα κράτηση δωματίου στο κατάλυμα της επιλογής τους, το οποίο θα πρέπει να τους αποστέλλει απαραιτήτως ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ (voucher). 

2) να εισέρχονται οι ίδιοι ή μέσω των ΚΕΠ, τουλάχιστον 3 μέρες πριν την άφιξή τους στο κατάλυμα, στη σχετική ηλεκτρονική εφαρμογή του ΟΓΑ στην διεύθυνση www.oga.gr και να καταχωρούν τα στοιχεία της κράτησης δωματίου (κατάλυμα και ημερομηνίες διαμονής), σύμφωνα με την επιβεβαίωση κράτησης (voucher). 

3) έπειτα από 2 τουλάχιστον ημέρες από την καταχώρηση της κράτησης του δωματίου στην ηλεκτρονική εφαρμογή του ΟΓΑ, θα μπορούν να προσέρχονται στο ΚΕΠ για να παραλάβουν τα δελτία τους, προσκομίζοντας:
1) Αστυνομική ταυτότητα.
2) Αίτηση ή έγγραφο που αναγράφεται ο Α.Μ ΟΓΑ (π.χ βιβλιάριο υγείας).
3) Επιβεβαίωση κράτησης (voucher) από το κατάλυμα που έχει κάνει κράτηση.

γ) Εκδρομικό Πρόγραμμα, διάρκειας από 14-7-2015 έως 15-5-2016: Δελτία Μονοήμερης Εκδρομής, Δελτία Διήμερης Εκδρομής, Δελτία Τριήμερης Εκδρομής. 

δ) Πρόγραμμα Δωρεάν Παροχής Εισιτηρίων Θεάτρων, διάρκειας από 14-7-2015 έως 31-5-2016: 
Για να παραλάβουν τα δελτία τους οι κληρωθέντες δικαιούχοι των παραπάνω προγραμμάτων (γ,δ), θα πρέπει να προσέρχονται στα ΚΕΠ με: 
1) Αστυνομική ταυτότητα.
2) Αίτηση ή έγγραφο που αναγράφεται ο Α.Μ ΟΓΑ (π.χ βιβλιάριο υγείας).

Για το πρόγραμμα Δωρεάν Παροχής Βιβλίων, οι κληρωθέντες δικαιούχοι δε θα λαμβάνουν Δελτία αγοράς βιβλίων από τα ΚΕΠ, αλλά θα απευθύνονται κατευθείαν στα συμβεβλημένα με τον ΟΓΑ βιβλιοπωλεία από 14/7/2015 έως 31/12/2015 .

Τα δελτία θα χορηγούνται μόνο στους δικαιούχους.
Ο/Η σύζυγος μπορεί να παραλάβει τα δελτία και των δύο.

Σε εξαιρετικές περιπτώσεις τρίτα πρόσωπα μπορούν να παραλάβουν δελτία, με την προσκόμιση εξουσιοδότησης θεωρημένης για το γνήσιο της υπογραφής από αρμόδια Αρχή.