GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο Συνήγορος Καταναλωτή ζητεί να μην κοπούν οι παροχές των ΔΕΚΟ

Επείγουσα επιστολή προς τις εταιρείες ηλεκτρισμού, ύδρευσης και παροχής αερίου απέστειλε ο Συνήγορος του Καταναλωτή, ζητώντας από τις διοι...

Επείγουσα επιστολή προς τις εταιρείες ηλεκτρισμού, ύδρευσης και παροχής αερίου απέστειλε ο Συνήγορος του Καταναλωτή, ζητώντας από τις διοικήσεις τους να μην προχωρήσουν σε διακοπή της παροχής υπηρεσιών προς καταναλωτές που δεν έχουν πληρώσει ληξιπρόθεσμους λογαριασμούς για το διάστημα που διαρκεί η τραπεζική αργία.

Ειδικότερα, η σχετική επιστολή απεστάλη από τον Συνήγορο του Καταναλωτή στις διοικήσεις της ΔΕΗ, της ΕΥΔΑΠ, της ΕΥΑΘ, στην Ενωση Δημοτικών Επιχειρήσεων Υδρευσης-Αποχέτευσης, καθώς και στις εταιρείες παροχής αερίου (ΕΠΑ) Αττικής, Θεσσαλονίκης και Θεσσαλίας.

Η ανεξάρτητη αρχή επισημαίνει στην επιστολή της ότι η διασφάλιση της απρόσκοπτης παροχής των κοινωφελών αγαθών και υπηρεσιών είναι πρωταρχικής σημασίας για την αξιοπρεπή, ασφαλή και υγιή διαβίωση των πολιτών-καταναλωτών, πολύ περισσότερο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητεί δε από τις διοικήσεις των ως άνω εταιρειών να μην προχωρήσουν σε διακοπή παροχής, τουλάχιστον όσο διαρκεί η τραπεζική αργία, και να ενημερώσουν σχετικώς το κοινό.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ