GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έκρυβε 14 μετανάστες κάτω... από άχυρα! Παράτησε το Ι.Χ. και άρχισε να τρέχει μέσα στα χωράφια

-Δεν κατάφερε να διαφύγει ωστόσο, μιας και έπεσε στα χέρια των Αστυνομικών του Έβρου  Κάτω από τις... μπάλες με τα άχυρα που μετέφερε ...

-Δεν κατάφερε να διαφύγει ωστόσο, μιας και έπεσε στα χέρια των Αστυνομικών του Έβρου 

Κάτω από τις... μπάλες με τα άχυρα που μετέφερε με το Ι.Χ. φορτηγάκι του έκρυβε 14 μετανάστες ένας 42χρονος άνδρας, στον Έβρο. 

Ο 42χρονος εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, στην Επαρχιακή Οδό Φερών – Αλεξανδρούπολης με το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητό του με το οποίο, εκ πρώτης όψεως τουλάχιστον, μετέφερε δέματα με άχυρο. 

Οι Αστυνομικοί του έκαναν σήμα στάσης ωστόσο αυτός δεν συμμορφώθηκε και συνέχισε κανονικά την πορεία του. 

Όπως ήταν φυσικά οι Αστυνομικοί τον καταδίωξαν με αποτέλεσμα ο 42χρονος, λίγο πιο κάτω να ακινητοποιήσει το όχημά του και να τραπεί σε φυγή, επιχειρώντας έτσι να αποφύγει την σύλληψη. Ωστόσο οι Αστυνομικοί, του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν σε αγροτική περιοχή των Λουτρών Έβρου

Σημειώνεται ότι η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 42χρονου περιλαμβάνει επίσης τα αδικήματα της κλοπής, της πλαστογραφίας, της κατοχής ναρκωτικών και της αντίστασης, καθόσον αντιστάθηκε σθεναρά κατά τη σύλληψή του.

Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι ο 42χρονος προωθούσε με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα δεκατέσσερις (14) μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους είχε αποκρύψει, σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, στην καρότσα του οχήματος. Οκτώ (8) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Ιράκ, τρεις (3) υπήκοοι Πακιστάν, δύο (2) υπήκοοι Συρίας και ένας (1) υπήκοος Τουρκίας. 

Στην κατοχή του βρέθηκε μια (1) νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης, η οποία και κατασχέθηκε. 

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι το όχημα, που οδηγούσε ο δράστης έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ ο αριθμός πλαισίου του οχήματος αντιστοιχεί σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή, την 11-6-2015, σε αστυνομική υπηρεσία της Κατερίνης. 

Σημειώνεται ότι η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 42χρονου περιλαμβάνει επίσης τα αδικήματα της κλοπής, της πλαστογραφίας, της κατοχής ναρκωτικών και της αντίστασης, καθόσον αντιστάθηκε σθεναρά κατά τη σύλληψή του.

Κατασχέθηκαν επίσης : 
Ένα (1) Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο
Ένα (1) ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας
Δύο (2) κινητά τηλέφωνα   

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών.