GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Χάλκινο μετάλλιο στην Βαλκανική Μαθητική Ολυμπιάδα κατέκτησε μαθητές από την Αλεξανδρούπολη

Ο Ορέστης Τσαταλμπασίδης, μαθητής της Β΄ τάξης του 3ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης «Δόμνα Βισβίζη», κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην 19η Β...

Ο Ορέστης Τσαταλμπασίδης, μαθητής της Β΄ τάξης του 3ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης «Δόμνα Βισβίζη», κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην 19η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων, που πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι από 24 έως 29 Ιουνίου 2015 με τη συμμετοχή μαθητών των χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης...

Ο Ορέστης συμμετείχε στην Ολυμπιάδα με την Εθνική Ομάδα, έπειτα από μια πετυχημένη πορεία κατά τη διάρκεια της χρονιάς με κατάκτηση δύο ακόμα πανελλήνιων μαθηματικών διακρίσεων, του 1ου Βραβείου στον «Ευκλείδη» και του χάλκινου μεταλλίου στον «Αρχιμήδη». 

Η τελευταία αυτή διάκρισή του στην 19η Βαλκανιάδα, όπου συμμετείχαν χώρες με παράδοση στα Μαθηματικά, είναι ιδιαίτερα σημαντική, όχι μόνο για τον ίδιο και τους γονείς του, αλλά και για το Σχολείο του, την πόλη και τον τόπο μας.

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης «Δόμνα Βισβίζη» συγχαίρουν θερμά τον Ορέστη για τις επιτυχίες του, καθώς και τις υψηλές του επιδόσεις στα Μαθηματικά, με την ευχή να αποτελέσουν αυτές το εφαλτήριο για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις και για μια λαμπρή πορεία στο μέλλον!