GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κρατά αποστάσεις από τις εσωκομματικές εξελίξεις

Αποστάσεις από τα τεκταινόμενα στο εσωτερικό της ΝΔ τηρεί επισήμως ο κ. Κ. Καραμανλής, καθώς δεν θέλει να εμπλακεί σε οιαδήποτε εσωκομματι...

Αποστάσεις από τα τεκταινόμενα στο εσωτερικό της ΝΔ τηρεί επισήμως ο κ. Κ. Καραμανλής, καθώς δεν θέλει να εμπλακεί σε οιαδήποτε εσωκομματική διαδικασία.

Ωστόσο, με τον πρώην πρωθυπουργό μίλησαν πολλά κορυφαία στελέχη του κόμματος και, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, και ο ίδιος ο κ. Μεϊμαράκης. Αντικείμενο των συζητήσεων ήταν αρχικά οι εξελίξεις στο πεδίο της διαπραγμάτευσης και οι σχέσεις της Αθήνας με τους εταίρους της.

Οταν οι συζητήσεις έφτασαν στα εσωκομματικά, ο κ. Καραμανλής διατύπωσε την άποψη ότι τώρα προέχουν η διαπραγμάτευση και η άρση των αδιεξόδων που έχουν προκληθεί. Η φράση του αυτή ερμηνεύτηκε από πολλούς ως μια προσπάθεια παραπομπής στο μέλλον της σχετικής εσωκομματικής διαδικασίας για την ανάδειξη νέου προέδρου, θέση με την οποία συμφωνούν ο κ. Μεϊμαράκης αλλά και ο κ. Σαμαράς.

Ο κ. Καραμανλής υπενθύμιζε, δε, ότι από την πρώτη στιγμή που ετέθη από ορισμένους θέμα αλλαγής ηγεσίας έλεγε ότι δεν είναι η χρονική στιγμή η κατάλληλη, με δεδομένα τα προβλήματα στην οικονομία και την αγωνία των πολιτών. «Τώρα που η κατάσταση είναι χειρότερη, πώς μπορεί η ΝΔ να μπει σε μια διαδικασία εκλογής νέου προέδρου και σε μια ατέρμονα εσωκομματική συζήτηση που πιθανότατα θα ανοίξει πληγές», τόνιζαν, μιλώντας στο «Εθνος» τακτικοί συνομιλητές του.
ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ