GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κλειστή φέτος η Κατασκήνωση στα Άβδηρα - Δεν θα λειτουργήσει λόγω της παρούσας συγκυρίας

Κλειστή θα παραμείνει τελικά φέτος η Μαθητική Κατασκήνωση στα Αρχαία Άβδηρα, όπως έγινε γνωστό από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Ξάνθης λόγω ...

Κλειστή θα παραμείνει τελικά φέτος η Μαθητική Κατασκήνωση στα Αρχαία Άβδηρα, όπως έγινε γνωστό από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Ξάνθης λόγω της παρούσας συγκυρίας και των όσων επικρατούν στην χώρα. 

Η Μαθητική Κατασκήνωση συγκεντρώνει κάθε χρόνο πλήθος παιδιών από την ευρύτερη περιοχή που περνούν εκπαιδευτικά και δημιουργικά μερικές ημέρες στην περιοχή των Αρχαίων Αβδήρων, συμμετέχουν σε μια σειρά από δραστηριότητες και φυσικά απολαμβάνουν τις θάλασσες της περιοχής πάντα υπό την καθοδήγηση του προσωπικού που στελεχώνει την Κατασκήνωση. 

Σε ανακοίνωσή του ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας κ. Αναστάσιος Μάρκου, αναφέρει λακωνικά πως "σας γνωστοποιούμε τη μη λειτουργία της μαθητικής κατασκήνωσης «Τα Αρχαία Άβδηρα», για το θέρος του 2015, λόγω της παρούσας συγκυρίας". 

Όπως είναι γνωστό η Κατασκήνωση πριν από μερικά μόλις χρόνια δέχθηκε ένα ολικό λίφτινγκ και κατέστη ξανά λειτουργική, κάτι που ικανοποίησε αρκετούς γονείς του Νομού που δεν έχουν την δυνατότητα εναλλακτικών διακοπών για τα παιδιά τους.