GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Στις φλόγες ξύλινη οικία και ένα Ι.Χ. στο Μυρωδάτο Ξάνθης – Συναγερμός στην Πυροσβεστική

-Πυκνοί μαύροι καπνοί σκέπασαν την ευρύτερη περιοχή της παραλιακής ζώνης  Στις φλόγες τυλίχθηκε μια μικρή ξύλινη οικία στο Μυρωδάτο τη...

-Πυκνοί μαύροι καπνοί σκέπασαν την ευρύτερη περιοχή της παραλιακής ζώνης 

Στις φλόγες τυλίχθηκε μια μικρή ξύλινη οικία στο Μυρωδάτο της Ξάνθης το μεσημέρι της Πέμπτης, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με τη φωτιά να επεκτείνεται σε παρκαρισμένο Ι.Χ.

Η φωτιά ξέσπασε σε μια μικρή ξύλινη κατασκευή, στην αυλή εξοχικής κατοικίας στο Μυρωδάτο, που χρησιμοποιείται ως κουζίνα και εξαπλώθηκε στο Ι.Χ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας Βουλγάρων παραθεριστών που νοικιάζουν το σπίτι.

Στο σημείο κλήθηκαν και έσπευσαν άμεσα 2 πλήρως επανδρωμένα Πυροσβεστικά οχήματα καθώς και ο ίδιος ο Διοικητής της Π.Υ. Ξάνθης που συντόνισε το έργο της κατάσβεσης. 

Την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά στο οίκημα βρίσκονταν οι Βούλγαροι ενοικιαστές του, ωστόσο δεν κινδύνεψαν ανθρώπινες ζωές. 

Πυκνοί μαύροι καπνοί σκέπασαν την περιοχή, ενώ από τις φλόγες καταστράφηκε ολοσχερώς το Ι.Χ. αυτοκίνητο που βρισκόταν ακινητοποιημένο στο σημείο.

Στην περιοχή έσπευσε και ο Δήμαρχος Αβδήρων, κ. Γιώργος Τσιτιρίδης που ήθελε να ενημερωθεί για το τί ακριβώς συνέβη καθώς και για το εάν υπάρχει κίνδυνος για τους κατοίκους της περιοχής. Ένα όχημα της Αστυνομίας βρέθηκε επίσης στην περιοχή.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η φωτιά διενεργεί η Π.Υ. Ξάνθης.