GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Φωτιά σε κτηνοτροφική μονάδα στην Σμίνθη της Ξάνθης – Κάηκαν 1.500 μπάλες με άχυρα!

-Η φωτιά ξέσπασε στις 15.25 το μεσημέρι της Τετάρτης και έγινε άμεσα αντιληπτή -Στο σημείο έσπευσαν 2 πλήρως επανδρωμένα πυροσβεστικά οχ...

-Η φωτιά ξέσπασε στις 15.25 το μεσημέρι της Τετάρτης και έγινε άμεσα αντιληπτή
-Στο σημείο έσπευσαν 2 πλήρως επανδρωμένα πυροσβεστικά οχήματα 

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης σε κτηνοτροφική μονάδα κοντά στην Σμίνθη, στην ορεινή Ξάνθη, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία. 

Η φωτιά εκδηλώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες στις 15.25 το μεσημέρι ενώ έγινε άμεσα αντιληπτή τόσο από εργαζόμενο στην κτηνοτροφική μονάδα που ειδοποίησε την Πυροσβεστική, όσο και από διερχόμενο οδηγό Ταξί που επίσης βρισκόταν στο σημείο και ενημέρωσε και αυτός με την σειρά του την Π.Υ. Ξάνθης. 

Άμεση ήταν η επέμβαση των Πυροσβεστικών, καθώς στο σημείο βρέθηκαν 2 πλήρως επανδρωμένα οχήματα της Π.Υ. Ξάνθης ενώ οι φλόγες απείλησαν ζώα αλλά και την ίδια την κτηνοτροφική μονάδα. Οι Πυροσβέστες ωστόσο κατάφεραν να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο την φωτιά, πριν αυτή επεκταθεί ενώ από τις φλόγες καταστράφηκαν 1.500 μπάλες άχυρα, τα οποία χρησιμοποιεί ο ιδιοκτήτης της κτηνοτροφικής μονάδας ως ζωοτροφή. 

Στο έργο της Π.Υ. Ξάνθης συνέδραμε και ένα όχημα του Δήμου που αναμόχλευε τις μπάλες ενώ για τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε η πυρκαγιά διενεργείται προανάκριση.