GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εγκρίθηκε το νέο πακέτο μέτρων στην Βουλή – ΝΑΙ ψήφισαν ξανά οι Βουλευτές της Θράκης

-Διαφοροποιήθηκαν οι Βουλευτές της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης σε σχέση με την πρώτη ψηφοφορία   Το νέο πακέτο μέτρων που περιλαμβάνε...

-Διαφοροποιήθηκαν οι Βουλευτές της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης σε σχέση με την πρώτη ψηφοφορία 

 Το νέο πακέτο μέτρων που περιλαμβάνεται στο Μνημόνιο 3 εγκρίθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης από την Βουλή, με την Κυβέρνηση να μετρά για ακόμη μια φορά απώλειες μετά από μια ταραχώδη ολομέλεια. 

Οι Βουλευτές της Θράκης ψήφισαν όλοι ΝΑΙ στα νέα μέτρα, ακολουθώντας τις γραμμές των κομμάτων τους, κάτι άλλωστε που έπραξαν και την προηγούμενη Εβδομάδα στο πρώτο πακέτο σκληρών μέτρων που εφαρμόζει η Κυβέρνηση. 

Η συνεδρίαση ήταν ταραχώδης ενώ δεν έλειψαν οι εκπλήξεις, μιας και συνολικά το Νομοσχέδιο έλαβε 230 ψήφους υπέρ, 63 Βουλευτές ψήφισαν όχι και 5 δήλωσαν παρών. 

Στην Περιφέρεια ΑΜΘ, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Καβάλα κ. Ηλίας Ιωαννίδης ψήφισε και αυτή την φόρα ΟΧΙ, όπως άλλωστε και την προηγούμενη, ενώ η κα Αλεξάνδρα Τσανάκα, επίσης από το κόμμα της Κυβέρνησης, ψήφισαν ΟΧΙ επί της αρχή του πρώτου άρθρου και δήλωσε το παρών στο δεύτερο άρθρο. Η ίδια την προηγούμενη εβδομάδα απουσίαζε από την διαδικασία ενώ αυτή την φορά απών ήταν ο κ. Κυριάκος Χαρακίδης, Βουλευτής από το ΠΟΤΑΜΙ στην Δράμα. 

Ο κ. Χρήστος Καραγιαννίδης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Δράμα, που είχε δηλώσει παρών στην προηγούμενη διαδικασία, δήλωσε ξανά παρών στο πρώτο άρθρο.