GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συλλήψεις σε Δράμα και Καβάλα – Εξιχνιάστηκε ληστεία στις Φέρες

Σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, από το Αστυνομικό Τμήμα Φερών, σε βάρος 25χρονου ημεδαπού, διότι, όπως προέκυψε, το πρωί της 29-6-2015,...

Σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, από το Αστυνομικό Τμήμα Φερών, σε βάρος 25χρονου ημεδαπού, διότι, όπως προέκυψε, το πρωί της 29-6-2015, στις Φέρες, εισήλθε σε οικία και αφαίρεσε διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα.

Συνελήφθησαν την Τρίτη 14-7-2015 το μεσημέρι, στην Κεραμωτή Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Μπανγκλαντές, ηλικίας 24 και 23 ετών, διότι κατελήφθησαν να ασκούν πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο, διαθέτοντας προς πώληση 2.000 περίπου είδη παρεμπορίου (γυαλιά ηλίου, φο μπιζού, ρολόγια χειρός, παιχνίδια κ.α.) στερούμενοι της απαιτούμενης άδειας. Κατασχέθηκαν τα παραπάνω είδη, ενώ επιβλήθηκαν στους δράστες τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

Συνελήφθη την 14-7-2015 το απόγευμα, στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 35χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή και την οικία του, δύο (2) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 3,9 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.