GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Το “πείραμα” των Δασκάλων στην Ξάνθη που πέτυχε – Οι ΑΝΕΛ για το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος

Από την στήλη ο Αδιάκριτος  Ως άκρως πετυχημένο κρίνεται το “πείραμα” του Διδασκαλικού Συλλόγου Ξάνθης με την διοργάνωση των Ακριτιδεί...

Από την στήλη ο Αδιάκριτος 

Ως άκρως πετυχημένο κρίνεται το “πείραμα” του Διδασκαλικού Συλλόγου Ξάνθης με την διοργάνωση των Ακριτιδείων 2015 στην περιοχή. Εκπαιδευτικοί απ' όλη την χώρα βρέθηκαν στην πόλη, συμμετείχαν στο τουρνουά ποδοσφαίρου και φυσικά είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στην περιοχή, να την γνωρίσουν από κοντά και βέβαια να τονώσουν την τουριστική κίνηση στην περιοχή. 
.......

Η διοργάνωση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία με τους διοργανωτές να αποσπούν συγχαρητήρια και να αφήνουν πίσω τους μόνο θετικές εντυπώσεις από το όλο εγχείρημα. Ο Σύλλογος Π.Ε. Φλώρινας σε σχετική συγχαρητήρια επιστολή του αναφέρει πως ”με το τέλος των "ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΩΝ  2015" και τη 13η συμμετοχή μας σε αυτό πιστεύουμε πως πραγματικός νικητής είναι ο Σύλλογος Δασκάλων Ν. Ξάνθης για την ΑΡΙΣΤΗ διοργάνωση των αγώνων, την πληρέστατη περιήγηση- ενημέρωση στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης, στη λίμνη Βιστωνίδας, στο Μοναστήρι του Αγίου Νικολάου Πόρτο Λάγος, τη μουσική- χορευτική βραδιά στο μικρό ανοιχτό θέατρο της πλατείας καθώς και για το αστείρευτο λαϊκό μέχρι πρωίας γλέντι. Θα  θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να δώσουμε συγχαρητήρια στον Ντούνο Δημήτριο, πρόεδρο του Συλλόγου Ν. Ξάνθης και σε όλους όσοι εργάστηκαν για την επιτυχή έκβαση της οργάνωσης και στον Γερματζίδη Νικόλαο υπεύθυνο του ΚΠΕ Βιστωνίδας”. 
.......

Το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος σχολιάζουν με ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες της Περιφέρειας ΑΜΘ. Όπως αναφέρεται σχετικώς “το δημοψήφισμα τελείωσε, οι πολίτες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης , όπως και όλοι οι Έλληνες, έδειξαν με την ψήφο τους πως  η εκστρατεία εκφοβισμού απέτυχε, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα αντίστασης,  περηφάνιας και λαϊκής εντολής στην Κυβέρνηση Σύριζα –ΑΝ.ΕΛ ενάντια στις πολιτικές της λιτότητας! Αφήνουμε  στην δικαιοσύνη και στην ιστορία όλο το αποτυχημένο πολιτικό σύστημα, την τρομοκρατία που ασκήθηκε στην Δημοκρατία καθώς και τα διαπλεκόμενα συμφέροντα και βλέπουμε μόνο εσάς, το φίλο μας , το γείτονα μας που είτε ΟΧΙ ψήφισε είτε ΝΑΙ, είδαμε το ίδιο «πρόσωπο» τις ίδιες αγωνίες  και την ίδια λαχτάρα για το καλύτερο της πατρίδας! Η  διχόνοια, ήταν πάντα ο εχθρός της "ρωμιοσύνης" σε τέτοιες ιστορικές  στιγμές για την χώρα, μην επιτρέψουμε σε κανέναν να γίνει, αυτό που έλεγε και ο Γέρος του Μωρία «μπαρμπέρηδες εις του κασίδη το κεφάλι» Όλοι μαζί ενωμένοι  για την πατρίδα!”. 
.......

ΌΧΙ και από το Γενικό Κατάστημα Κράτησης της Κομοτηνής στο Δημοψήφισμα, μιας και η πλειοψηφία των φυλακισμένων στις εκλογές της Κυριακής τάχθηκε υπέρ του ΟΧΙ. Πιο συγκεκριμένα 97 κρατούμενοι ψήφισαν ΟΧΙ ενώ 53 τάχθηκαν υπέρ του ΝΑΙ. 
.......
Ο Αδιάκριτος