GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Βομβαρδισμένοι δρόμοι στην Σαμοθράκη - Διατίθενται 500.000 ευρώ για το οδικό δίκτυο

-Απελπιστική η κατάσταση στο νησί μετά τις ισχυρώς βροχοπτώσεις και τις πλημμύρες  Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης διαθέτε...

-Απελπιστική η κατάσταση στο νησί μετά τις ισχυρώς βροχοπτώσεις και τις πλημμύρες 

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης διαθέτει το ποσό των 500.000 ευρώ για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστη το οδικό δίκτυο Σαμοθράκης, σε πολλά σημεία του τον περασμένο χειμώνα.

Απελπιστική χαρακτήρισε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, την κατάσταση μετά τις ισχυρές βροχοπτώσεις, τις πλημμύρες και τις κατολισθήσεις, ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς ο οποίος είχε μεταβεί τον Μάιο στο νησί μαζί με στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών και της πολιτικής προστασίας της Π.Ε., προκειμένου να ενημερωθεί για την έκταση των ζημιών και να καταγραφούν τα υφιστάμενα προβλήματα. 

Σύμφωνα με τον κ. Πέτροβιτς τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στο δρόμο μεταξύ Λουτρών και Κήπων, όπου παραλιακά ο δρόμος σε πολλά σημεία είναι πάρα πολύ επικίνδυνος (έχουν υποχωρήσει και γεφύρια), καθώς και στο δρόμο Καμαριώτισσας-Προφήτη Ηλία.

Ο δημόσιος μειοδοτικός διαγωνισμός έχει ήδη προκηρυχθεί για την 21η Ιουλίου και «αφορά ένα συνολικό έργο, τη συντήρηση του οδικού δικτύου Σαμοθράκης, στο οποίο θα ενταχθεί το σύνολο των απαιτούμενων παρεμβάσεων», ανέφερε ο κ. Πέτροβιτς.