GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«Βροχή» οι βλάβες σε αγωγούς της ΔΕΥΑΞ – Σχεδόν καθημερινά τα προβλήματα στην Ξάνθη

-Προγραμματίζονται μικροέργα αλλά δεν μπορούν να υλοποιηθούν  -Το προσωπικό απασχολείται καθημερινά με την αποκατάσταση των βλαβών στο ...

-Προγραμματίζονται μικροέργα αλλά δεν μπορούν να υλοποιηθούν 
-Το προσωπικό απασχολείται καθημερινά με την αποκατάσταση των βλαβών στο δίκτυο 

«Βροχή» πέφτουν οι βλάβες στο δίκτυο ύδρευσης της Ξάνθης, με τα προβλήματα να είναι σχεδόν καθημερινά κατά μήκος της πόλης ενώ τα συνεργεία της ΔΕΥΑΞ ασχολούνται σχεδόν κατ' αποκλειστικότητα με την αποκατάσταση των βλαβών. 

Όπως εξηγεί ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης κ. Μαρίνος Σδρέβανος, “τα σπασίματα είναι καθημερινά. Σχεδόν σε ημερήσια βάση έχουμε 3 με 4 περιστατικά τα οποία προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε. Προχθές μετά τον σεισμό είχαμε μια σοβαρή βλάβη σε κεντρικό αγωγό και την επόμενη είχαμε και άλλα περιστατικά, μικρότερης έκτασης”. 

Το πρωί της Πέμπτης παρουσιάστηκε ακόμη μια βλάβη σε αγωγό της ΔΕΥΑΞ, επί της οδού Περικλέους λίγο πριν τον οικισμό της Χρύσας όταν και άρχισαν να βγαίνουν νερά από την άσφαλτο, τα οποία λόγω και της κατηφορικής κλίσης του δρόμου έκαναν μούσκεμα ένα μεγάλο τμήμα του δρόμου. Για την βλάβη ενημερώθηκε η ΔΕΥΑΞ η οποία και έσπευσε στην περιοχή, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται κάτι αντίστοιχο στο ίδιο ακριβώς σημείο. 

Μάλιστα, όπως τονίζει με νόημα ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ, την ίδια ημέρα υπήρχαν παράλληλα ακόμη δύο αντίστοιχα συμβάντα τα οποία έπρεπε να αντιμετωπίσουν τα συνεργεία της Δημοτικής Επιχείρησης. “Όπως καταλαβαίνετε ασχολούμαστε συνέχεια με τις βλάβες και δεν μπορούμε να κάνουμε και κάποια μικροέργα που θέλουμε. Δηλαδή γίνεται ο προγραμματισμός αλλά δεν υπάρχει χρόνος για να υλοποιηθούν. Στην Μεσολογγίου για παράδειγμα υπάρχει μια βλάβη που εδώ και τρεις εβδομάδες επιχειρούμε να την αντιμετωπίσουμε” εξηγεί ο ίδιος, διευκρινίζοντας πως οι εργασίες υλοποιούνται σποραδικά μιας και τα συνεργεία ασχολούνται παράλληλα και με όλες τις καθημερινές βλάβες που ανακύπτουν.