GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αρκετός κόσμος την Πέμπτη στο εκκλησάκι του Νοσοκομείου – Ύβρεις και καυγάδες για το δημοψήφισμα

Από την στήλη ο Αδιάκριτος  ....... Αρκετοί ήταν οι πολίτες που βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης στο παρεκκλήσι της Παναγίας, στον προαύ...

Από την στήλη ο Αδιάκριτος 
.......
Αρκετοί ήταν οι πολίτες που βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης στο παρεκκλήσι της Παναγίας, στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου της Ξάνθης, όπου τελέσθηκε Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Ξάνθης κ. κ. Παντελεήμονος.
.......

Πρόκειται για το εκκλησάκι το οποίο κάθε τόσο ανοίγει τις πόρτες του, ενώ με μέριμνα του Νοσοκομείου συντηρείται ώστε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση συνεχώς. 
.......

Έκκληση προς τους πολίτες της χώρας να μην εκλάβουν ως αφορμή διχασμού το δημοψήφισμα απευθύνουν οι πολιτικοί της χώρας αλλά και η Κυβέρνηση, έκκληση ωστόσο που δεν φαίνεται να ενστερνίζονται αρκετοί πολίτες οι οποίοι επιχειρούν με κάθε τρόπο να πολώσουν το κλίμα. Κάτι αντίστοιχο βέβαια επιχειρούν και αρκετά ΜΜΕ αλλά και φορείς και σωματεία μέσω των παρεμβάσεων τους αλλά και των δράσεων που αναλαμβάνουν. Ζητούμενο βέβαια παραμένει το να επικρατήσει η ψυχραιμία, κάτι ιδιαίτερα δύσκολο στην χώρα, κάτι άλλωστε που το έχει αποδείξει διαχρονικά η ιστορία. 
.......

Δυσάρεστο εξίσου το γεγονός πως από την πόλωση δεν θα μπορούσε να ξεφύγει και η Ξάνθη, καθώς ήδη εδώ και μέρες ξεκίνησαν προσπάθειες στοχοποίησης ανθρώπων που στηρίζουν είτε το ΝΑΙ είτε το ΟΧΙ. Δεν νοείται μια χώρα που παρουσιάζεται ως η μητέρα της δημοκρατίας, να χρησιμοποιεί ένα δημοψήφισμα, που επίσης παρουσιάζεται ως την απόλυτη έκφραση της δημοκρατίας, με τέτοιο διχαστικό τρόπο ώστε όποιος δεν συμφωνεί με την μια ή την άλλη πλευρά αυτομάτως να θεωρείται εχθρός ή και λάθος. Αυτό άλλωστε είναι και αποτέλεσμα μια γενικότερη πολιτικής των άκρων, που δυστυχώς τα τελευταία χρόνια στην χώρα έχει βρει γόνιμο έδαφος ανάπτυξης, κάτι που επίσης αποτελεί προβληματισμό. 
........
Ο Αδιάκριτος 
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)