GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ανησυχία στους αγρότες της Θράκης για τα νέα δυσβάσταχτα μέτρα - Περιοδεία Δημοσχάκη στον Έβρο

Την τριήμερη περιοδεία του στον Έβρο ολοκλήρωσε ο Βουλευτής της ΝΔ, κ. Αν. Δημοσχάκης, κατά την διάρκεια της οποίας συναντήθηκε και επικοι...

Την τριήμερη περιοδεία του στον Έβρο ολοκλήρωσε ο Βουλευτής της ΝΔ, κ. Αν. Δημοσχάκης, κατά την διάρκεια της οποίας συναντήθηκε και επικοινώνησε με σειρά παραγόντων και εκπροσώπων όλων των παραγωγικών τάξεων, από τον αγροτοκτηνοτροφικό, τον εμπορικό αλλά και τον βιοτεχνικό-βιομηχανικό κόσμο.

Το αντικείμενο των συναντήσεων και επικοινωνιών ήταν η αμφίπλευρη ενημέρωση για το ζήτημα των επιβαρύνσεων που φέρνουν τα νέα προαπαιτούμενα μέτρα στην ιδιωτική οικονομία και πως θα μπορούσαν αυτές να ελαφρυνθούν, είτε μέσω αντισταθμιστικών μέτρων, είτε μέσω εξεύρεσης άλλων ισοδύναμων μέτρων.

Τα συμπεράσματα που προέκυψαν από τις συζητήσεις του Βουλευτή με τους φορείς θα χρησιμοποιηθούν για την κατάρτιση προτάσεων, οι οποίες θα κατατεθούν στο προεδρείο του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, ώστε με τη σειρά του να τις εντάξει σε μια κεντρική πρόταση προς τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση, όπως και απ' ευθείας στα αρμόδια Ευρωπαϊκά όργανα, με σκοπό την ελάφρυνση των συνεπειών από τα μέτρα.