GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η νυχτερινή βόλτα με το αγροτικό τους βγήκε ξινή – Ανετράπη Ι.Χ. στην Μάνδρα γεμάτο επιβάτες!

-Επιβιβάστηκαν στην καρότσα νεαρά παιδιά και πήγαν για βόλτα στο χωράφι, ωστόσο το όχημα ανετράπη -Τραυματίστηκαν ελαφρά ορισμένοι εκ ...

-Επιβιβάστηκαν στην καρότσα νεαρά παιδιά και πήγαν για βόλτα στο χωράφι, ωστόσο το όχημα ανετράπη
-Τραυματίστηκαν ελαφρά ορισμένοι εκ των επιβατών μετά την ανατροπή 

Τροχαίο ατύχημα με πρωταγωνιστή ένα αγροτικό όχημα σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης, στην Μάνδρα της Ξάνθης, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν – ελαφρά – ορισμένοι εκ των επιβατών! 

Όλα ξεκίνησαν όταν μια ομάδα νεαρών παιδιών, που βρισκόταν στην πλατεία του χωριού, αποφάσισε να επιβιβαστεί στην καρότσα ενός αγροτικού Ι.Χ. οχήματος, το οποίο οδηγούσε νεαρός άνδρας αγρότης. 

Ο τελευταίος επιχείρησε να προσεγγίσει χωράφι λίγο έξω από τον οικισμό, προς την περιοχή της Νέας Κεσσάνης, ώστε να πραγματοποιήσει προγραμματισμένες εργασίες ποτίσματος. Τα παιδιά ανέβηκαν στο όχημά του και όλοι μαζί ξεκίνησαν για το χωράφι. 

Ωστόσο, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το όχημα που οδηγούσε ο ίδιος ανετράπη με αποτέλεσμα να τραυματιστούν, ευτυχώς ελαφρά, ορισμένοι εκ των νεαρών που βρίσκονταν στην καρότσα. 

Μάλιστα προληπτικά βρέθηκαν και στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης ενώ για το συμβάν ενημερώθηκε η Αστυνομία η οποία και μετέβη στον οικισμό στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργεί. 

Για καλή τους τύχη οι εμπλεκόμενοι δεν τραυματίστηκαν σοβαρά ενώ σίγουρα η νυχτερινή αυτή βόλτα θα τους μείνει για τα καλά αξέχαστη!