GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αλιεργάτης τραυματίστηκε μέσα σε σκάφος στη Θάσο - Συνελήφθη ο Κυβερνήτης για αμέλεια!

-Ακόμη ένα περιστατικό τραυματισμού αλιεργάτη στην περιοχή της Καβάλας Ένας 32χρονος αλλοδαπός αλιεργάτης τραυματίστηκε το Σάββατο ανο...

-Ακόμη ένα περιστατικό τραυματισμού αλιεργάτη στην περιοχή της Καβάλας

Ένας 32χρονος αλλοδαπός αλιεργάτης τραυματίστηκε το Σάββατο ανοιχτά της Θάσου, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί του Σαββάτου η Λιμενική Αρχή Καβάλας ενημερώθηκε για τον τραυματισμό του 32χρονου, στο σκάφος “ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΙ” Ν. Αιδηψού, στη θαλάσσια περιοχή “ΚΕΦΑΛΑΣ”  Θάσου.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας ενώ ξεκίνησε προανάκριση από το Λιμενικό για τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε ο τραυματισμός. 

Συνελήφθη ο Κυβερνήτης 
Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργεί η Λιμενική Αρχή Καβάλας για το περιστατικό, συνελήφθη ακολούθως, ο 30χρονος Κυβερνήτης του σκάφους, για πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια.

Ο 32χρονος αλλοδαπός παραμένει νοσηλευόμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, καλά στην υγεία του. Η προανάκριση συνεχίζεται. 

Δεύτερος τραυματισμός 
Πρόκειται για τον δεύτερο καταγεγραμμένο σοβαρό τραυματισμό αλιεργάτη, και δη αλλοδαπού, στην Καβάλα μιας και πριν από μόλις δύο εβδομάδες ένας 42χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε επίσης με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο.