GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τραυματίστηκε αλιεργάτης στην Θάσο - Χτύπησε κατά τη διάρκεια ψαρέματος στο Θρακικό Πέλαγος

Ένας 42χρονος αλλοδαπός αλιεργάτης τραυματίστηκε βραδινές ώρες της Κυριακής στην Θάσο. Ο εργάτης τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια αλιείας εν...

Ένας 42χρονος αλλοδαπός αλιεργάτης τραυματίστηκε βραδινές ώρες της Κυριακής στην Θάσο. Ο εργάτης τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια αλιείας ενώ για το συμβάν ενημερώθηκε το Λιμενικό που έσπευσε στο σημείο για να τον μεταφέρει στο Λιμάνι, ώστε στη συνέχεια να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Καβάλας. 

Τι αναφέρει το Λιμενικό 
Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες της Κυριακής, η Λιμενική Αρχή Θάσου, από τον Κυβερνήτη του Ε/Π – Α/Κ – ΓΡΙ-ΓΡΙ  “ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ” Ν. Θ. 956, για περιστατικό τραυματισμού  42χρονου αλλοδαπού αλιεργάτη, εντός του σκάφους, κατά τη διάρκεια αλιείας στη θαλάσσια περιοχή Ακρωτηρίου “ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΑ” ν. Θάσου.

Άμεσα το εν λόγω Α/Κ κατέπλευσε στο λιμανάκι ΣΚΑΛΑΣ ΠΟΤΑΜΙΑΣ ν. Θάσου όπου ο 42χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη  στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, για την παροχή πρώτων βοηθειών. Προανάκριση διενεργείται από την Λιμενική Αρχή Θάσου.