GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Χειροπέδες σε 30χρονο στην Δράμα για διαρρήξεις - «Άνοιξε» 3 σπίτια και προσπάθησε άλλα 2!

Εξιχνιάστηκαν 5 διαρρήξεις σε οικίες, τετελεσμένες και σε απόπειρα, στη Δράμα Συνελήφθη 30χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθ...

Εξιχνιάστηκαν 5 διαρρήξεις σε οικίες, τετελεσμένες και σε απόπειρα, στη Δράμα
Συνελήφθη 30χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές   

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 5 διαρρήξεις σε οικίες, που διαπράχθηκαν, κατά το χρονικό διάστημα από 5 έως 16-7-2015 στην πόλη της Δράμας.
  
Συνελήφθη την Πέμπτη (16-7-2015) το απόγευμα, στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, 30χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.  

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, διότι, όπως προέκυψε, λίγη ώρα νωρίτερα, αποπειράθηκε να διαρρήξει οικία, στη Δράμα, χωρίς όμως να ολοκληρώσει την πράξη του, καθόσον έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη της.  

Από την αστυνομική έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, προέκυψε επίσης ότι ο δράστης, κατά το χρονικό διάστημα από 5 έως 11-7-2015, διέρρηξε άλλες τρεις (3) οικίες, ενώ αποπειράθηκε να διαρρήξει ακόμα μία, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Κατά τη διάπραξη των διαρρήξεων αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ και ένα (1) κινητό τηλέφωνο.

Σημειώνεται ότι ο 30χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές. 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.