GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κλειστές τράπεζες και ηρεμία στην Ξάνθη – Ηλικιωμένοι στην ουρά για να πάρουν συντάξεις (+VIDEO)

-Οι τράπεζες μερίμνησαν ώστε να ενημερώσουν για το πότε θα μπορεί κάποιος να κάνει αναλήψεις  -Ηλικιωμένοι περίμεναν με αγωνία έξω από τ...

-Οι τράπεζες μερίμνησαν ώστε να ενημερώσουν για το πότε θα μπορεί κάποιος να κάνει αναλήψεις 
-Ηλικιωμένοι περίμεναν με αγωνία έξω από την Εθνική Τράπεζα για να ανοίξει 

Κλειστές παρέμειναν το πρωί της Δευτέρας οι τράπεζες στην Ξάνθη, όπως και σε ολόκληρη την χώρα, με το προσωπικό ωστόσο να προσέρχεται κανονικά στις θέσεις εργασίας του. 

Όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, οι τράπεζες θα ανοίξουν ξανά την επομένη του Δημοψηφίσματος ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που βρέθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας έξω από κάποιο τραπεζικό υποκατάστημα της Ξάνθης προσπαθώντας να δουν το τί ακριβώς θα συμβεί. 

Στην ουρά  οι ηλικιωμένοι 
Ηλικιωμένοι πολίτες που περίμεναν το πρωί της Δευτέρας για να παραλάβουν τις συντάξεις τους, βρέθηκαν επίσης έξω από τις τράπεζες της πόλης επιχειρώντας να πληροφορούν σχετικά με το τι θα γίνει με τα χρήματά τους, συναντώντας ωστόσο κατεβασμένα ρολά. 

Χαρακτηριστική είναι η εικόνα έξω από την Εθνική Τράπεζα στον πεζόδρομο της Γ. Σταύρου όπου ηλικιωμένοι δημιούργησαν ουρά έξω από το κλειστό υποκατάστημα καθώς όπως ανέφεραν είχαν πληροφορηθεί ότι αυτό μέχρι το μεσημέρι θα ανοίξει και θα μπορούν να κάνουν ανάληψη των συντάξεων τους. 


Ηρεμία στην αγορά 
Το πρωί της Δευτέρας βρήκε την πόλη της Ξάνθης φανερά πιο “ήρεμη” συγκριτικά με τα όσα έγιναν μέσα στο Σαββατοκύριακο, με πρώτο θέμα συζήτησης φυσικά τα όσα συμβαίνουν στην χώρα. 

Οι τράπεζες από την πλευρά τους μερίμνησαν για την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με το πότε θα μπορούν να κάνουν αναλήψεις από τα ΑΤΜ καθώς και το γεγονός πως ως ανώτατο όριο ορίστηκαν το ποσό των 60 ευρώ ημερησίως. 

Με μετρητά η αγορά καυσίμων
Την ίδια στιγμή, όπως έγινε γνωστό ήδη από την Κυριακή, οι πρατηριούχοι της περιοχής υποχρεώνονται από τις εταιρίες που τους τροφοδοτούν να πληρώνουν μετρητοίς τα καύσιμα που αγοράζουν, κάτι που σίγουρα δημιουργεί προβλήματα σε αρκετούς. 

Στην αγορά της πόλης δεν καταγράφηκε τίποτα το ασυνήθιστο, μιας και ούτως η άλλως τα τελευταία χρόνια αυτή βρίσκεται σε βαθιά ύφεση, πέραν του πανικού που επικράτησε σε ορισμένους πολίτες που έσπευσαν να προμηθευτούν διάφορα είδη πρώτης ανάγκης. 

Βάφτηκαν με ΟΧΙ οι δρόμοι 
Με την λέξη "ΟΧΙ" σε διάφορα χρώματα γέμισαν οι δρόμοι της πόλης, τα πεζοδρόμια αλλά και οι διαβάσεις, καθώς, προφανώς υποστηρικτές της επιλογής του Όχι στο δημοψήφισμα της χώρας, έβαζαν διάφορα κεντρικά σημεία μέσα στην πόλη επικοινωνώντας με αυτό τον τρόπο την άποψή τους.