GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έκρυβαν μέσα στο Ι.Χ. τους 3 μετανάστες – Έπεσαν σε «μπλόκο» της Αστυνομίας και συνελήφθησαν

Σύλληψη 2 διακινητών οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας 3 μη νόμιμους μετανάστες Συνελήφθησαν την Δευτέρα (29-6-2015) τις πρ...

Σύλληψη 2 διακινητών οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας 3 μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν την Δευτέρα (29-6-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο 24ο χλμ της Εθνικής Οδού Διδυμοτείχου – Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακή Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, δύο (2) αλλοδαποί, ένας 29χρονος υπήκοος Βελγίου και ένας 28χρονος υπήκοος Ιράκ, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Ιράκ.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρουν με αυτό, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες. 

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου ο 28χρονος και δύο μη νόμιμοι μετανάστες κατείχαν και επέδειξαν στους αστυνομικούς τρεις (3) πλαστές άδειες διαμονής, των αρχών του Βελγίου, οι οποίες και κατασχέθηκαν, ενώ σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για πλαστογραφία και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.   

Κατασχέθηκαν επίσης ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των 245 ευρώ και δύο (2) κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.