GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Διεθνείς διακρίσεις σε φοιτητές της Πολυτεχνικής Σχολής του ΔΠΘ - Απέσπασαν 1ο και 2ο βραβείο

Το 1ο και το 2ο βραβείο έλαβαν φοιτητές του Δ.Π.Θ. στον Διεθνή Διαγωνισμό IEEE IAS Myron Zucker Undergraduate Student Design Contest για τ...

Το 1ο και το 2ο βραβείο έλαβαν φοιτητές του Δ.Π.Θ. στον Διεθνή Διαγωνισμό IEEE IAS Myron Zucker Undergraduate Student Design Contest για το 2015.

Πιο συγκεκριμένα οι κ.κ. Ε. Μπαφούνης, Ε. Ψωμάς και Α. Σημαδόπουλος, τελειόφοιτοι του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, έλαβαν μέρος στον Διεθνή Διαγωνισμό Myron Zucker της IEEE Industrial Applications Society για το 2015 και έλαβαν την 1η θέση στην κατηγορία της ομαδικής εργασίας.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος του φοιτητικού Παραρτήματος της IEEE IAS και φοιτητής κος Αριστοτέλης Φαρμάκης, υπό την επίβλεψη του κου Αθανασιάδη, έλαβε το δεύτερο βραβείο στην κατηγορία των ατομικών εργασιών στο διαγωνισμό Myron Zucker της IAS.

Επίσης, η φοιτήτρια κα Χριστίνα-Παναγιώτα Μάλλιου, η οποία κατέχει την εξής θέση στην IAS: CMD Chapter and Member Promotion and Support Committee Chair & PR Subcommittee Chair, έλαβε το βραβείο «Outstanding IAS CMD Officer» για την προσφορά της στην IAS.

Οι διακρίσεις ωστόσο δεν σταματούν εδώ, μιας και το το φοιτητικό παράρτημα του ΔΠΘ έλαβε και φέτος τα βραβεία, Most Happening Chapter Contest 2015 1st prize και CHAPTER WEB CONTEST 2015 1st prize.