GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αναστολή καταβολής δόσεων δανείων με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου

Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει τα μέλη του που έχουν δάνεια με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου, ότι εκδόθηκε η Υπουργική Απόφαση του...

Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει τα μέλη του που έχουν δάνεια με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου, ότι εκδόθηκε η Υπουργική Απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών για την αναστολή καταβολής των δόσεων, όπως ορίζεται σε αυτήν, κατόπιν αιτήσεως προς τα τραπεζικά ιδρύματα.

Το Επιμελητήριο Δράμας σε συντονισμό και με άλλα Επιμελητήρια, κατέβαλε επίπονες προσπάθειες παρά τις αντίξοες συνθήκες, καθώς επίσης και με την έμπρακτη υποστήριξη του Βουλευτού Δράμας Κυριάκου Χαρακίδη, κατάφερε το καλύτερο δυνατό για την παρούσα χρονική στιγμή.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για την έκδοση Υπουργικής Απόφασης που ρυθμίζει και το επιτόκιο των δανείων σύμφωνα με τα αιτήματα των επιχειρήσεων μελών μας.

Αναγνωρίζουμε και ευχαριστούμε τον Αναπληρωτή υπουργό οικονομικών κ. Δημήτρη Μάρδα για την ανταπόκριση του, στο αίτημα των επιχειρήσεων μελών μας και ζητούμε την υποστήριξη του για την ρύθμιση και του επιτοκίου.
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Δράμας  Στέφανος Γεωργιάδης