GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Χωρίς παρατράγουδα η έναρξη των Πανελλαδικών στην Ξάνθη – Απουσίαζαν σχεδόν 30 υποψήφιοι!

-Στην ώρα τους τα θέματα στα Λύκεια της πόλης σύμφωνα με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Χωρίς ιδιαίτερα παρατράγουδα ξεκίνησ...

-Στην ώρα τους τα θέματα στα Λύκεια της πόλης σύμφωνα με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης 

Χωρίς ιδιαίτερα παρατράγουδα ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας οι Πανελλαδικές εξετάσεις για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων της Ξάνθης. 

Τα θέματα του πρώτο μαθήματος στο οποίο εξετάστηκαν οι μαθητές, ήτοι η Νεοελληνική Γλώσσα, έφτασαν εγκαίρως στα εξεταστικά κέντρα της περιοχής όπως αναφέρει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. 

Στις εξετάσεις συμμετέχουν 853 μαθητών Λυκείων της Ξάνθης ενώ από την πρώτη ημέρα απουσίασαν 29 άτομα, τα οποία και δεν προσήλθαν για να συμμετάσχουν στην εξεταστική διαδικασία. Οι λόγοι για τους οποίους ο κάθε ένας από τους σχεδόν 30 υποψηφίους δεν έδωσε το παρών στις εξετάσεις δεν έχουν γίνει προς το παρόν γνωστοί, ενώ υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία που ακολουθείται σε αυτές τις περιπτώσεις. 

Οι μαθητές κλήθηκαν να απαντήσουν θέματα σχετικά με την Πολιτιστική Κληρονομία, που ήταν άλλωστε και το θέμα της έκθεσης, κάτι που για αρκετούς φάνηκε ως αναμενόμενο. Βγαίνοντας από τα εξεταστικά κέντρα της περιοχής οι υποψήφιοι εξέφραζαν ανάμεικτα συναισθήματα με αρκετούς να δηλώνουν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι τόσο από τις εξετάσεις όσο και από την επίδοσή τους, ωστόσο δεν έλλειπαν και αυτοί που έκαναν λόγο για δύσκολα θέματα που επηρέασαν φυσικά και την τελική τους απόδοση.