GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Στην Ξάνθη ο Ν. Παναγιωτόπουλος – Ήρθε, τα άκουσε και έφυγε! Σκληρή κριτική από στελέχη της ΝΟΔΕ

-Εξόρμηση στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφέρεια ΑΜΘ για... συσπείρωση στελεχών  Στην πόλη της Ξάνθης βρέθηκε την Τετάρτη το απ...

-Εξόρμηση στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφέρεια ΑΜΘ για... συσπείρωση στελεχών 

Στην πόλη της Ξάνθης βρέθηκε την Τετάρτη το απόγευμα ο Βουλευτής της ΝΔ από την Καβάλα, κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος δίνοντας το παρών σε Νομαρχιακή συνάντηση στελεχών του κόμματος σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης. 

Ο κ. Παναγιωτόπουλος παραχώρησε αρχικά Συνέντευξη Τύπου, εξηγώντας τους λόγους της παρουσίας του στην περιοχή, ενώ όπως έγινε γνωστό την ίδια στιγμή πραγματοποιήθηκαν αντίστοιχες εξορμήσεις στελεχών του κόμματος σε όλη την Ανατολικής Μακεδονία και Θράκη. 

Ακολούθως, ο πρώην Υφυπουργός Εργασίας, επιχείρησε να συσπειρώσει τα στελέχη της ΝΔ στην περιοχή, λέγοντας προς αυτούς πως πρέπει να πολιτευτούν με πιο έντονο λόγο και να δραστηριοποιηθούν πιο έντονα, ώστε το κόμμα να είναι έτοιμο για τις επόμενες εκλογές. Ωστόσο στην προσπάθεια του αυτή συνάντησε έντονες αντιδράσεις αλλά και σκληρή κριτική, με τους τόνους να ανεβαίνουν κατά τη διάρκεια της νομαρχιακής συνάντησης, ενώ αρνητικά σχολιάστηκε το γεγονός πως από αυτήν απουσίαζαν κορυφαία στελέχη της ΝΔ στην περιοχή (παρών μόνο ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Κώστας Ζαγναφέρης)

Ο κ. Παναγιωτόπουλος δέχθηκε “πυρά” παραπόνων τόσο για την πολιτική που ακολούθησε η ΝΔ κατά τη διάρκεια διακυβέρνησης Σαμαρά όσο και για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρθηκε, και συνεχίζει να συμπεριφέρεται το κόμμα, στα στελέχη της Περιφέρειας. 

Μεταξύ άλλων, οι τόνοι ανέβηκαν όταν η συζήτηση έφτασε στον ΕΝΦΙΑ και τους χειρισμούς της προηγούμενης Κυβέρνησης, με πρωτοκλασάτα στελέχη της ΝΟΔΕ Ξάνθης να επικρίνουν τις επιλογές της Νέας Δημοκρατίας επισημαίνοντας πως οι δικές τους προτάσεις δεν εισακούστηκαν, ενώ τώρα φαίνεται να δρομολογούνται από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Παναγιωτόπουλος προσπάθησε να δικαιολογηθεί, με τον πρώην πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Τάκη Σιδηρόπουλο να αντιδρά σθεναρά, όπως και άλλα από τα παρόντα στελέχη. Ο ίδιος μάλιστα στηλίτευσε το γεγονός πως από τη συνάντηση απουσίαζαν τα περισσότερα, μέχρι πρότινος προβεβλημένα στελέχη της ΝΔ, λέγοντας πως έχουν γυρίσει την πλάτη στο κόμμα, όπως και ο κόσμος, και πως πρέπει για αυτό να αναζητηθεί λύση. 

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο κ. Γ. Χριστίδης, που επίσης χρησιμοποίησε σκληρές εκφράσεις για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε σημαντικά προβλήματα η ΝΔ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως οι θέσεις του κόμματος αλλά και η πολιτική του δεν είναι ξεκάθαρες για τα στελέχη, ενώ αναφέρθηκε και στα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν τη ΝΟΔΕ. Χαρακτηριστικά τόνισε πως η ΝΔ θέλει να έχει γραφεία, με ταμπέλες και σημαίες του κόμματος σε όλη τη χώρα αλλά δεν υπάρχει μερίμνα για την οικονομική επιβίωση των γραφείων αυτών. “Το μόνο που κατόρθωσε το κόμμα στα παλιά στελέχη του κόμματος είναι να μας κάνει πολύ καλούς αφισοκολλητές” ανέφερε ο ίδιος, ενώ από την πλευρά του ο κ. Γιάννης Μπούτος τόνισε πως “οι βουλευτές και το κόμμα μας θέλει μόνο για την προεκλογική περίοδο και μετά μας ξεχνάνε”.  
  
Κριτική άσκησε και η πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ κα Σούλα Ιακωβίδου, η οποία επί της ουσίας χαρακτήρισε παρωχημένη και ξεπερασμένη την δομή του κόμματος, ενώ καθ' όλη τη διάρκεια της νομαρχιακής συνάντησης οι εντάσεις, ο εκνευρισμός αλλά και τα παράπονα χτύπησαν κόκκινο.