GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Βούλγαροι φορτωμένοι με όπλα στην Εθνική Οδό Δράμας - Καβάλας

Συνελήφθησαν το βράδυ της Δευτέρας και το πρωί της Τρίτης, στην Εθνική Οδό Δράμας – Καβάλας και το Δοξάτο Δράμας, από αστυνομικούς της Ο...

Συνελήφθησαν το βράδυ της Δευτέρας και το πρωί της Τρίτης, στην Εθνική Οδό Δράμας – Καβάλας και το Δοξάτο Δράμας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος και του Αστυνομικού Τμήματος Δοξάτου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 52 και 51 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος συνέλαβαν αρχικά τον 52χρονο, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 51χρονου, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
2 πτυσσόμενα μαχαίρια, με μήκος λάμας 10 εκατοστών
12 φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου
4 κάλυκες
1 κουκούλα (full – face)
1 ζευγάρι γάντια
1 εξωλέμβια μηχανή, το ιδιοκτησιακό καθεστώς της οποίας ερευνάται

Ακολούθως, στο πλαίσιο της έρευνας, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Δοξάτου συνέλαβαν επίσης τον 51χρονο, ιδιοκτήτη του παραπάνω οχήματος.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δοξάτου Δράμας.