GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η βροχή έφερε και τροχαίο στην Ξάνθη – Ι.Χ. συγκρούστηκε με μπετονιέρα στον δρόμο για Σταυρούπολη

-Στη στροφή... καρμανιόλα της Ξάνθης το παρ' ολίγον μοιραίο ατύχημα  -Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό οδηγού την Πέμπτη Τρο...

-Στη στροφή... καρμανιόλα της Ξάνθης το παρ' ολίγον μοιραίο ατύχημα 
-Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό οδηγού την Πέμπτη

Τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν ένα Ι.Χ. όχημα και μια μπετονιέρα σημειώθηκε την Πέμπτη στην Ξάνθη, στην Ε.Ο. Ξάνθης-Σταυρούπολης λίγο μετά τη στροφή για το 3ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης. 

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ο οδηγός του Ι.Χ. που κινείτο με κατεύθυνση την πόλη της Ξάνθης λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του για μερικά λεπτά με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διερχόμενη μπετονιέρα η οποία κινείτο στην αντίθετη πλευρά του δρόμου. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές κυρίως το μπροστινό τμήμα του Ι.Χ. ενώ τραυματίστηκε και ο οδηγός που μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Ξάνθης. 

Κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν να δουν το τί είχε συμβεί, αν και όπως επισημαίνουν έχουν συνηθίσει πλέον το τροχαία ατυχήματα στο εν λόγω σημείο. Όπως επισημαίνουν κάθε φορά που βρέχει ή πέφτει χιόνι και επικρατεί παγωνιά ο δρόμος εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους. 

Το πρόβλημα εντοπίζεται τόσο στο γεγονός της επικινδυνότητας που παρουσιάζει η εν λόγω στροφή όσο και στην ολισθηρότητα της ασφάλτου κάθε φορά που βρέχει, με αποτέλεσμα αρκετές φορές οι οδηγοί να χάνουν τον έλεγχο των οχημάτων τους. Στο παρελθόν, όπως επισημαίνεται, έχουν καταγραφεί πολύ πιο σοβαρά ατυχήματα χωρίς ωστόσο αυτό να αποτελέσει προβληματισμό για την εξεύρεση λύσης ώστε να περιοριστεί ο κίνδυνος στο συγκεκριμένο σημείο του δρόμου. 

Στο τροχαίο συμμετείχαν συνολικά 5 άτομα, ήτοι οδηγοί και επιβάτες στο Ι.Χ. και την μπετονιέρα, χωρίς ωστόσο να κινδυνέψει η ζωή κανενός. Για τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία Ξάνθης.