GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Γαλάζια σημαία στην Παραλία Μαγγάνων – Θερμές ευχαριστίες σε όλους από τον Μίχογλου

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), Εθνικός Χειριστής του Διεθνούς Προγράμματος Γαλάζιες Σημαίες στη χώρα μας ανακοίνωσε τις β...

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), Εθνικός Χειριστής του Διεθνούς Προγράμματος Γαλάζιες Σημαίες στη χώρα μας ανακοίνωσε τις βραβεύσεις της Διεθνούς επιτροπής για το 2015. Η διεθνής επιτροπή βράβευσε 3.468 ακτές και 695 μαρίνες σε ολόκληρο τον κόσμο και η Ελλάδα απέσπασε την 3η θέση παγκοσμίως με 395 ακτές. Ανάμεσα στην στις 395 ακτές βρίσκεται και η παραλία Μαγγάνων του Δήμου Τοπείρου η οποία απέσπασε πανάξια την Γαλάζια σημαία. 

Η παραλία Μαγγάνων και κατ επέκταση ολόκληρη η παραλιακή ακτή του Δήμου Τοπείρου που αποτελεί και το νότιο σύνορο του Δήμου είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους χιλιάδες επισκέπτες και φέτος το καλοκαίρι αποδεικνύοντας το ενδιαφέρον και την προσπάθεια που γίνεται από την Δημοτική Αρχή αλλά και όλους τους Δημότες και την προστασία των ακτών και του περιβάλλοντος. 

Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του σε όσους βοήθησαν να διακριθεί ο παραλιακός τομέας του Δήμου και φέτος.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΠΕΙΡΟΥ
ΘΩΜΑΣ  ΜΙΧΟΓΛΟΥ