GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πέταξε την ευκαιρία ο Κλέιτον! Έμειναν στο μηδέν Skoda Ξάνθη - Αστέρας Τρίπολης στα Πηγάδια

Με τον Κλέιτον να πετά άουτ το πέναλτι στο πρώτο μέρος, Ξάνθη και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0 στα Πηγάδια, στο θεωρητικά πιο αδιάφορο...

Με τον Κλέιτον να πετά άουτ το πέναλτι στο πρώτο μέρος, Ξάνθη και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0 στα Πηγάδια, στο θεωρητικά πιο αδιάφορο παιχνίδι της 33ης αγωνιστικής. 

Στα Πηγάδια μπορεί να μην είχαμε (κανονικό) γκολ, όμως μόνο πληκτικό δεν ήταν το πρώτο ημίχρονο. Μόλις στο 9' η Ξάνθη σκόραρε, όμως ο επόπτης ακύρωσε το γκολ, υποδεικνύοντας τον Τριάδη σε θέση οφσάιντ, με τη φάση να είναι οριακή και την υπόδειξη πιθανόν λανθασμένη. 

Η Ξάνθη είχε ρυθμό στο παιχνίδι και απείλησε με φάουλ του Τριάδη, το οποίο έβγαλε με το ένα χέρι ο Θεοδωρόπουλος. Στο 31' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, με τον Μπέλιτς να ανατρέπεται από τον Αλόκο. Ο Κλέιτον όμως αστόχησε στο πέναλτι, πετώντας τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 

Το δεύτερο μέρος είχε πτώση στο ρυθμό του αγώνα, με τις ευκαιρίες να ελαχιστοποιούνται και τους γηπεδούχους να απειλούν μετά από ωραία κούρσα του Μπέρτου και γύρισμα, το οποίο έδιωξε ο Θεοδωρόπουλος. 

Στο 71' ο Αστέρας έμεινε με 10 παίκτες, με τον Γκοϊάν να δέχεται μέσα σε λίγα λεπτά δύο κίτρινες κάρτες, κι ενώ είχε επιστρέψει μετά από καιρό στη βασική εντεκάδα του Αστέρα. 

Μετά την αποβολή οι δύο ομάδες έφτιαξαν φάσεις, ωστόσο γκολ δεν μπήκε, με το 0-0 να μένει ως το τέλος. 

Ξάνθη: Κυριακίδης, Μπέρτο, Τριάδη, Γουάλας, Παπάζογλου, Ομπόντο, Παπαστεριανός (76’ Βασιλακάκης), Κλέιτον, Γούτας, Μπέλιτς (68’ Καπετάνος), Ράνος (66’ Βάλτερ)

Αστέρας Τρίπολης: Θεοδωρόπουλος, Μουνάφο, Αλόκο, Μάσα, Ρόλε, Τσοκάνης, Λομπάτο (60’ Γιαννιώτας), Φακούντο Πάρα (75’ Ζησόπουλος), Λούι, Γκοιάν, Ιγκλέσιας.