GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σύσκεψη για τα φλέγοντα προβλήματα της Ξάνθης - Δεσμεύσεις Π. Σγουρίδη για άμεσες λύσεις!

-Ο Υφυπουργός ενημερώθηκε για τα προβλήματα σχετίζονται με τις αρμοδιότητές του Στην Ξάνθη βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Υφυπουργός Π...

-Ο Υφυπουργός ενημερώθηκε για τα προβλήματα σχετίζονται με τις αρμοδιότητές του

Στην Ξάνθη βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Υφυπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Παναγιώτης Σγουρίδης συμμετέχοντας σε σύσκεψη στο κτίριο του Διοικητηρίου, ώστε να ενημερωθεί επισήμως για όλα τα φλέγοντα προβλήματα της περιοχής. 

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Κώστα Ζαγναφέρη, ενώ το παρών σε αυτήν έδωσαν ο Δήμαρχος Ξάνθης Χ. Δημαρχόπουλος, οι Δημάρχοι Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδης και Μύκης Καπζά Τζεμήλ καθώς και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τοπείρου κ. Ελένη Πολυχρονιάδου και υπηρεσιακοί παράγοντες της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν εκτενώς τα τρέχοντα θέματα της περιοχής που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υφυπουργού. 

Ο κ. Σγουρίδης ενημερώθηκε εκτενώς για  πολλά θέματα που χρήζουν άμεσης λύσης, πολλά εκ των οποίων απασχολούν για αρκετό χρόνο τους κατοίκους και από την πλευρά του έδειξε κατανόηση και υποσχέθηκε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δοθούν άμεσες λύσεις.