GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πήρε χάπια και προσπάθησε να αυτοκτονήσει γυναίκα στην Ξάνθη – Την πρόλαβαν εγκαίρως!

-Γυναίκα κατέληξε μέσα στον Κόσυνθο τα ξημερώματα της Κυριακής προκαλώντας αναστάτωση  Δυο ακόμη ιδιαίτερα συμβάντα κατέγραψε το Αστ...

-Γυναίκα κατέληξε μέσα στον Κόσυνθο τα ξημερώματα της Κυριακής προκαλώντας αναστάτωση 

Δυο ακόμη ιδιαίτερα συμβάντα κατέγραψε το Αστυνομικό Δελτίο τα τελευταία 24ωρα στην Ξάνθη. 

Μια γυναίκα από τον Δήμο Αβδήρων αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα παραισθησιογόνων χαπιών. Η απόπειρά της ωστόσο έγινε εγκαίρως αντιληπτή και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου της έκαναν πλύση στομάχου με αποτέλεσμα να σωθεί η ζωή της. 

Την ίδια στιγμή, τα ξημερώματα της Κυριακής μια γυναίκα κινούμενη με μηχανάκι στην Γέφυρα του Κόσυνθου, κοντά στο Ξενοδοχείο Έλενα, κατέληξε μέσα στο ποτάμι. Η πτώση έγινε αντιληπτή και η επέμβαση και σε αυτή την περίπτωση ήταν άμεση. Η Αστυνομία διενεργεί προανάκρισης για τις συνθήκες και τα αίτια κάτω από τα οποία σημειώθηκε η πτώση. 

Το τελευταίο διάστημα μια σειρά από απανωτές τραγωδίες έχουν αναστατώσει την περιοχή της Ξάνθης, με πιο πρόσφατη την αυτοκτονία του νεαρού Χ.Τ. το μεσημέρι του Σαββάτου στο Εμπορικό Κέντρο της πόλης. Μια ημέρα πριν έχασε τη μάχη με τον θάνατο ο Σ.Σ., μοτοσικλετιστής από τον Πετεινό της Ξάνθης που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα πριν από μερικές ημέρες κοντά στην Εξοχή. Ο νεαρός κηδεύτηκε το Σάββατο, την ημέρα δηλαδή που ακόμη ένας νέος άνθρωπος έβαζε τέλος στη ζωή του, ενώ παραμένουν νωπές ακόμη οι μνήμες από τον άδικο χαμό δύο νέων ανδρών από το Τύμπανο πριν από μερικές εβδομάδες, σε τροχαίο ατύχημα, στην δυτική έξοδο της πόλης προς Καβάλα.