GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Άστραψε και βρόντηξε ο Παυλίδης για τις δαπάνες στη «Δραμοινογνωσία» - Φρένο στις υπερβολές!

Άστραψε και βρόντηξε ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Γιώργος Παυλίδης για τις δαπάνες που εγκρίθηκαν από την Οικονομική Επιτροπή της Π-ΑΜΘ, στο πλ...

Άστραψε και βρόντηξε ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Γιώργος Παυλίδης για τις δαπάνες που εγκρίθηκαν από την Οικονομική Επιτροπή της Π-ΑΜΘ, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ 2015". 

Ανάμεσα στις σχετικές δαπάνες για την προβολή των φετινών εκδηλώσεων εγκρίθηκε και η διενέργεια… δημοσκόπησης για την αναγνωρισιμότητα της εκδήλωσης και την ικανοποίηση των επισκεπτών, για την οποία μάλιστα εγκρίθηκε κονδύλι 4.000 ευρώ! 

Ωστόσο, όπως φαίνεται εξ αρχής ο κ. Παυλίδης ζήτησε από την Π.Ε. Δράμας, που υλοποιεί άλλωστε και τη δράση, να υπάρξει σύνεση σχετικά με τις δαπάνες ώστε αυτές να είναι σύμφωνες με τα οικονομικά δεδομένα της εποχής. 

Πληροφορηθείς σχετικά με την εξέλιξη ωστόσο των δαπανών, και το τι ακριβώς ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή, ο ίδιος αντέδρασε άμεσα διαμηνύοντας πως δεν υπάρχει περίπτωση να υλοποιηθεί μια τέτοια δράση, δηλαδή η διενέργεια δημοσκόπησης, ενώ διευκρίνισε πως τέτοιου είδους πρακτικές, που έχουν ακολουθηθεί κατά κόρον άλλωστε στο παρελθόν, είναι όχι απλά ξένες προς τον ίδιο, αλλά και εχθρικές. Παράλληλα, ο ίδιος ξεκαθαρίζει πως οι δαπάνες πρέπει να πραγματοποιούνται με φειδώ και να έχουν ανταποδοτικό όφελος και όχι υπέρογκα και προκλητικά. 

«Η διαχείριση της "Δραμοινογνωσιας" γίνεται μόνο από τη Δράμα. Ότι υπερβολή υπάρχει δόθηκε εντολή και θα περικοπεί εδώ και τώρα. Τέλος» έγραψε ο Περιφερειάρχης στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, μήνυμα ξεκάθαρα αλλά και με πολλαπλούς αποδέκτες.