GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Παπάζογλου: «Αρχή για την συνέχεια»

Μπορεί να ήταν απογοητευμένος από τον χαμένο τελικό, όμως ο Τάσος Παπάζογλου στάθηκε στην γενικότερη πρόοδο της Ξάνθης, που την οδήγησε μέ...

Μπορεί να ήταν απογοητευμένος από τον χαμένο τελικό, όμως ο Τάσος Παπάζογλου στάθηκε στην γενικότερη πρόοδο της Ξάνθης, που την οδήγησε μέχρι την διεκδίκηση του Κυπέλλου. 

Ανάμικτα συναισθήματα για τον Τάσο Παπάζογλου μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στον τελικό. Μιλώντας στον «ΟΤΕ TV» μετά το τέλος του ματς, ο αμυντικός των Ακριτών που έμεινε εκτός αποστολής, στάθηκε στην καλή εικόνα της Ξάνθης αλλά και στην δυνατότητα του Ολυμπιακού να αξιοποιεί τις ευκαιρίες του. 

Παράλληλα, τόνισε πως το λάθος του Μπέρτου θα μπορούσε να είχε συμβεί στον καθένα, ενώ ευχήθηκε η φετινή πορεία της ομάδας να αποτελέσει οδηγό για την συνέχεια. 

Αναλυτικά: 
«Μένουμε πικραμένοι, φτάσαμε με πολύ κόπο στον τελικό δεν τα καταφέραμε. Είχαμε καλή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο, όμως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες». 

Για το λάθος του Μπέρτου στο πρώτο γκολ: «Το λάθος θα μπορούσε να το κάνει ο οποιοσδήποτε. Συμβαίνουν αυτά και συνεχίζουμε». 

Για την πορεία: «Ήταν για όλο το νομό πολύ καλό το γεγονός ότι βρεθήκαμε στον τελικό. Κάθε χρόνο η Ξάνθη παράγει παίκτες και έχει καλή ομάδα. Ο τελικός ελπίζω να είναι η αρχή για μια ανάλογη συνέχεια, αφού από φέτος κοιτάμε τον κάθε αντίπαλο στα μάτια».