GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μοίρασε λουλούδια για την γιορτή της Μητέρας ο Δήμος Ξάνθης – «Έκαναν φτερά» στο πι και φι! (+VIDEO)

-Όποιος πρόλαβε... λουλούδια είδε! -Μέσα σε ελάχιστα λεπτά ο κόσμος περικύκλωσε το όχημα του Δήμου με τα λουλούδια και σχηματίσθηκαν 2 ο...

-Όποιος πρόλαβε... λουλούδια είδε!
-Μέσα σε ελάχιστα λεπτά ο κόσμος περικύκλωσε το όχημα του Δήμου με τα λουλούδια και σχηματίσθηκαν 2 ουρές 

Ανάρπαστα έγιναν τα λουλούδια που μοίρασε δωρεάν το πρωί της Κυριακής το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Ξάνθης με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της Μητέρας. 

Λίγο μετά τις 11.00 το πρωί, ένα φορτηγάκι του Τμήματος Πρασίνου φορτωμένο με λουλούδια εμφανίστηκε στην Κεντρική Πλατεία με το προσωπικό του Δήμου να ξεκινά τις διαδικασίες για τη διανομή των λουλουδιών. Ωστόσο πριν καλά, καλά ανοίξουν οι πόρτες του οχήματος, περιμετρικά αυτού συγκεντρώθηκαν δεκάδες πολίτες που έσπευσαν να προμηθευτούν τα δωρεάν γλαστράκια με τα φυτά. 

Μέσα σε ελάχιστα μόλις λεπτά σχηματίστηκε ουρά, ενώ ανάμεσα στις γυναίκες που έσπευσαν να παραλάβουν τα λουλούδια και αρκετοί άντρες. Το προσωπικό του Δήμου προσπαθούσε να εξηγήσει στο πλήθος πως η διανομή αφορά τις Μητέρες και γίνεται στο πλαίσιο σχετικών δράσεων που υλοποιεί άλλωστε κάθε χρόνο το Τμήμα Πρασίνου, ωστόσο αρκετοί ήταν αυτοί που με διάφορα τεχνάσματα προσπαθούσαν να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερα λουλούδια, με αποτέλεσμα αυτά να εξαντληθούν μετά από λίγη ώρα. 

Ένα μέρος των λουλουδιών μοιράστηκε στις γυναίκες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στις καφετέριες της Κεντρικής Πλατείας και τα υπόλοιπα τα παρέλαβαν όσοι ανέμεναν στις ουρές περιμετρικά του οχήματος του Δήμου. 

Αντίστοιχη δράση υλοποιήθηκε και στην ορεινή Σταυρούπολη, ενώ στο σημείο της διανομής βρέθηκε και ο ίδιος ο Δήμαρχος κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος.