GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Λουτσέσκου: «Κυριαρχήσαμε, αλλά…»

Κυρίαρχο του παιχνιδιού μέχρι το λάθος του Μπέρτου χαρακτήρισε την Ξάνθη ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος σημείωσε ότι το πρώτο γκολ -και ο...

Κυρίαρχο του παιχνιδιού μέχρι το λάθος του Μπέρτου χαρακτήρισε την Ξάνθη ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος σημείωσε ότι το πρώτο γκολ -και ο τρόπος που ήρθε- άλλαξε δραματικά τη ροή του τελικού. 

Στο λάθος του Μπέρτου που άλλαξε -όπως είπε- τη ροή όλου του τελικού στάθηκε μετά την ήττα απ’ τον Ολυμπιακό (3-1) ο Ραζβάν Λουτσέσκου. 

Ο Ρουμάνος τόνισε ότι η ομάδα του κυριάρχησε μέχρι εκείνο το σημείο στο γήπεδο και τόνισε ότι αν δεν είχε συμβεί αυτό το σφάλμα, τα πράγματα ίσως ήταν διαφορετικά. 

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο τεχνικός των Θρακιωτών δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του και για τον τρόπο που στάθηκαν απέναντι σ’ έναν αντίπαλο όπως οι «ερυθρόλευκοι». 

«Κυριαρχήσαμε, δημιουργήσαμε πάρα πολλή πίεση και είχαμε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες, χωρίς να δώσουμε κάποιο περιθώριο στον Ολυμπιακό. Δυστυχώς για μας όταν κάνεις ένα τέτοιο λάθος σε αυτό το επίπεδο, το πληρώνεις. Δεχθήκαμε γκολ λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου και αυτό άλλαξε τη ροή όλου του αγώνα. 

Στη συνέχεια χάσαμε το καθαρό μυαλό και την αυτοπεποίθησή μας, που είναι πολύ σημαντική απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους. Ακόμα κι αν ο Ολυμπιακός δεν είχε κάποια σημαντική ευκαιρία, σκόραρε από δυο πολύ όμορφες ατομικές προσπάθειες», είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο Λουτσέσκου. 

Αφού σημείωσε λοιπόν ότι «αυτό είναι το ποδόσφαιρο σε τέτοιο επίπεδο», συμπλήρωσε: «Ομάδες που δε δημιουργούν πολλές ευκαιρίες μπορούν να εκμεταλλευτούν το παραμικρό. Παίξαμε με όλη την καρδιά μας και τα δώσαμε όλα και αν δε γινόταν αυτό το λάθος, πιθανώς το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό. Όπως και να ‘χει, είμαστε περήφανοι για μια ομάδα που πέρυσι έπαιζε μπαράζ και φέτος είναι στον τελικό, μπορώντας να αντιμετωπίζει με ψηλά το κεφάλι μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός».