GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Επιχείρηση καθαρισμού στις παραλίες του Δήμου Τοπείρου – Εξωραϊσμός ακτών και δρόμων (+ΦΩΤΟ)

Στον καθαρισμό των ακτών που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του Δήμου Τοπείρου προχώρησαν το πρωί της Τετάρτης οι Υπηρεσίες του Δήμου, μετ...

Στον καθαρισμό των ακτών που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του Δήμου Τοπείρου προχώρησαν το πρωί της Τετάρτης οι Υπηρεσίες του Δήμου, μετά από πρωτοβουλία του κ. Θωμά Μίχογλου. 

Ειδικά μηχανήματα βρέθηκαν τόσο στην παραλία των Μαγγάνων όσο και στην ευρύτερη περιοχή αναλαμβάνοντας τον καθαρισμό του οδικού δικτύου αλλά και των εξωραϊσμό των ακτών ώστε ο χώρος να καταστεί προσιτός αλλά και ελκυστικός για τους λουόμενους. Όπως είναι γνωστό η παραλία των Μαγγάνων βραβεύτηκε και φέτος με μια “Γαλάζια Σημαία”, ενώ αποτελεί και έναν από τους πιο δημοφιλής καλοκαιρινούς προορισμούς τόσο για τους κατοίκους του Νομού όσο και για τους επισκέπτες.  Παρών στις εργασίες και ο Δήμαρχος Τοπείρου κ. Θώμας Μίχογλου που δήλωσε ικανοποιημένος για το τελικό αποτέλεσμα. 

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος αναφέρει για τη δράση πως “εν όψει της Καλοκαιρινής περιόδου και αναμένοντας την έγκριση του Υπουργείου Οικονομικών για την εκμετάλλευση των παραλιών του Δήμου λόγω της βράβευσης τους με Γαλάζια σημαία διενεργήθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου Θωμά Μίχογλου και των υπηρεσιών του Δήμου καθαρισμός των παραλιών και των δρόμων πρόσβασης προκειμένου να είμαστε έτοιμοι για την υποδοχή των λουομένων και των Τουριστών για το καλοκαίρι του 2015”.