GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Διαρρήκτες με... ανησυχίες στην Καβάλα – Έκλεψε 22 σακιά με τσιμέντο, τσιγάρα, καπνό και χρήματα

Συνελήφθησαν 2 ημεδαποί σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές     Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομι...

Συνελήφθησαν 2 ημεδαποί σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές 
  
Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, δύο (2) διαρρήξεις σε επιχειρήσεις, που διαπράχθηκαν την 4/5-5-2015, στο Χρυσοχώρι Καβάλας.

Συνελήφθησαν την Τρίτη (5-5-2015) το μεσημέρι, στη Χρυσούπολη Καβάλας, από τους παραπάνω αστυνομικούς, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 24 και 20 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.  

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες, διότι όπως προέκυψε από τις έρευνες, την 4/5-5-2015, διέρρηξαν δύο (2) επιχειρήσεις, στο Χρυσοχώρι Καβάλας, αφαιρώντας συνολικά από το εσωτερικό τους 22 σακιά με τσιμέντο, 250 πακέτα τσιγάρων, 100 συσκευασίες με καπνό και το χρηματικό ποσό των 380 Ευρώ. 

Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα παραπάνω σακιά και μέρος από τα υπόλοιπα αφαιρεθέντα αντικείμενα και το χρηματικό ποσό, τα οποία κατασχέθηκαν προκειμένου να αποδοθούν στους δικαιούχους τους.  

Σημειώνεται ότι και οι δύο δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης Καβάλας.