GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Διακρίσεις για μαθητές της Ξάνθης στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Στίβου!

Η Οργανωτική Επιτροπή Σχ. Αγώνων της ΔΔΕ Ξάνθης συγχαίρει για τη διάκριση τους μαθητές : •    Καραβέτη Πέτρο (ΓΕΛ Αβδήρων) 1η Πανελλήνια...

Η Οργανωτική Επιτροπή Σχ. Αγώνων της ΔΔΕ Ξάνθης συγχαίρει για τη διάκριση τους μαθητές :
•    Καραβέτη Πέτρο (ΓΕΛ Αβδήρων) 1η Πανελλήνια νίκη στα 110μ. Εμπόδια Αγοριών  
•    Παπαιωάννου Ευαγγελία (2ο ΓΕΛ) 2η Πανελλήνια νίκη  Σφαιροβολία Κοριτσιών

Η τελική Γ΄ φάση των Πανελληνίων αγώνων Κλασικού Αθλητισμού Λυκείων διεξήχθη στις   6-7/05/2015 στην Πάτρα, με συμμετοχές μαθητών που έπιασαν τα όρια πρόκρισης και διακρίθηκαν στην Β΄ φάση Κλασικού αθλητισμού (Σέρρες).

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ανωτέρω Ξανθιώτες μαθητές, αποτελούν παράδειγμα συνέπειας, μαθητικής επιμέλειας, ήθους και χαρακτήρα, ενώ συνδυάζουν με τον καλύτερο τρόπο την αθλητική προσπάθεια και επιτυχία, με τα εκπαιδευτικά τους καθήκοντα.

Συγχαρητήρια από το ΓΕΛ Αβδήρων
Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου (ΓΕΛ) Αβδήρων με την 35/8-5-15 ομόφωνη απόφασή του συγχαίρει τον μαθητή της Γ΄ τάξης Καραβέτη Πέτρο για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο αγώνισμα των 110 μέτρων με εμπόδια κατά τους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες την 6/5/2015 στην Πάτρα.

Ο σύλλογος τον συγχαίρει όχι μόνο για την εξαιρετική του αθλητική επίδοση, αλλά και για το ήθος και την επιμέλειά του. Συγχαίρει επίσης, τον συνάδελφο και προπονητή του κ. Άγγελο Σουλτάνη καθώς και τον σύλλογό του Α.Π.Ο.Φ.Κ.Α. Ξάνθης.